Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/03: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Τι ποσοστό πήρε ο Ντάφυ, τι ο Νίκος;

Διέρρευσαν τα αποτελέσματα - Θα κάνουν καιρό να βγάλουν τον Ντάφυ από το παιχνίδι

11 Μαρτίου 2021 12:10
Survivor spoiler 11/03: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Τι ποσοστό πήρε ο Ντάφυ, τι ο Νίκος;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αποχώρησε χτες ο Γιώργος Ταβλαδάκης, όπως σας είχαμε ενημερώσει, με το Athensmagazine.gr να σας διαρρέει τα ποσοστά της ψηφοφορίας!

Ποιος βγήκε πρώτος και ποιος δεύτερος; Με πόσο διαφορά αποχώρηση ο Γιώργος; Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr στη πρώτη θέση παίχτηκε μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Νίκο Μπάρτζη, με τους παίκτες να μένουν πανηγυρικά στον Άγιο Δομίνικο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

 Survivor spoiler 11/03: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Ο Ντάφυ, χωρίς φυσικά τα ποσοστά αυτά να είναι επίσημα, χτύπησε το 30% με τον παίκτη της μπλε ομάδας να φτάνει στο 29%, λίγες μόνο ψήφους κάτω από τον αντίπαλό του! Στη τρίτη θέση βρέθηκε, όπως είναι λογικό, η Μαριάνθη Κάσγαδλη, με ένα ποσοστό γύρω στο 24%, με τον Γιώργο Ταβλαδάκη να αποχωρεί αφού συγκέντρωσε μόλις το 17%!

Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό δεν υπήρξε ντέρμπι εν τέλει στην αποχώρηση, αφού όσο περνούσε η ώρα ο Γιώργος έμενε αρκετά πίσω από την Μαριάνθη!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor: Η Άννα Μαρία που σέβεται τη σχέση της φιλάει δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές!

Survivor 4: Αρκετός ντόρος έχει γίνει για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor αι την παραλία των μπλε!

Τα δύο παιδιά έχουν έρθει αρκετά κοντά από την πρώτη στιγμή που η Άννα Μαρία μετακόμισε στην ομάδα των μπλε και έχουν ακούσει πολλά. Αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν δώσει δικαιώματα. Και πολλά μάλιστα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε την Άννα Μαρία να "μαγειρεύει" τα πάντα ώστε να την γλιτώσει ο αγαπημένος της που ήταν υποψήφιος και έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη ως υποψήφιο, ο οποίος και αποχώρησε από το Survivor!

Survivor Άννα Μαρία Νίκος Μπάρτζης

Χτες όμως το τερμάτισε! Και λέμε το τερμάτισε διότι η ίδια μιλάει συνεχώς για ηθική και πως έχει σχέση στην Ελλάδα που δεν θέλει να επηρεαστεί από ότι βλέπουμε να συμβαίνει μέσα στο Survivor! Και μια κοπέλα που σέβεται την σχέση της, σηκώνεται και φιλάει έναν άλλον άνδρα μπροστά σ' όλη την Ελλάδα, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει στο Survivor!

Πάντως η σχέση της Άννας Μαρίας στην Ελλάδα έχει στείλει το μήνυμά του στην παίκτρια του Survivor, αφού την έχει κάνει unfollow από το Instagram, ενώ σε τόσα έπαθλα επικοινωνίας δεν τον έχουμε δει να στέλνει το παραμικρό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share