Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ο Ντάφυ πέτυχε τον στόχο του - Να γίνει η Άννα Μαρία του Big Brother!

H τακτική της Άννας Μαρίας οδηγός για τον Τριαντάφυλλο

11 Μαρτίου 2021 10:52
Survivor spoiler: Ο Ντάφυ πέτυχε τον στόχο του - Να γίνει η Άννα Μαρία του Big Brother!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να έχει βρεθεί στο περιθώριο στη κόκκινη ομάδα όμως φαίνεται πως έχει πετύχει τον στόχο που είχε εξ αρχής.

Ποιος ήταν αυτός; Να γίνει viral και να ασχολούνται όλοι μαζί του στο Twitter, κάτι αντίστοιχο που συνέβη και με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη από το Big Brother! Πληροφορίες από το περιβάλλον του Τριαντάφυλλου αναφέρουν πως αυτός ήταν ο αρχικός του στόχος όταν μπήκε στο παιχνίδι. Δηλαδή όλοι να μιλάνε για εκείνον και να βγει στο περιθώριο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Ο Ντάφυ πέτυχε τον στόχο του

Στην ουσία δηλαδή έχει πατήσει πάνω στην τακτική της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη που την οδήγησε στη πανηγυρική νίκη της στο Big Brother! Βέβαια εδώ υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Πως το Survivor είναι ένα αγωνιστικό ριάλιτι και εκεί ο Τριαντάφυλλος είναι κακός! Συγκεκριμένα από την κόκκινη ομάδα είναι τελευταίος στα στατιστικά.

Να πάμε όμως λίγο στο ζουμί της υπόθεσης! Όπως σας τονίσαμε ο Τριαντάφυλλος μπορεί να περνάει δύσκολα τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, να έχει λυγίσει, αλλά κατά βάθος είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, διότι μπορεί να του δώσει παράταση ζωής στο Survivor!

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως τις τελευταίες δύο μέρες όλο το Twitter ασχολείται με την πάρτι της! Άλλοι θετικά, άλλοι αρνητικά αλλά και η αρνητική κρητική διαφήμιση είναι. Κάτι που συνέβη φυσικά και στην περίπτωση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Big Brother! Το μπούλινγκ προς το πρόσωπό της την έφερε στην κορυφή και στο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Διώχνουν τον Τριαντάφυλλο από το Survivor 4!

Survivor spoiler: Απίστευτη εξέλιξη στο Survivor με τον Τριαντάφυλλο να αποτελεί από το χθεσινό (10.03) επεισόδιο ξένο σώμα για την ομάδα του!

Χτες είδαμε τους Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο να τα βάζουν με τον Ντάφυ και όχι απλά να τσακώνονται αλλά να κόβουν κάθε επαφή μαζί του! Τι είναι αυτό που τους εξόργισε τόσο; Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου μετά την έξοδό τους από το συμβούλιο του νησιού την Τρίτη!

Τριαντάφυλλος Ασημακόπουλος

Εκεί ο Τριαντάφυλλος έβρισε άσχημα τον Ασημακόπουλο, μπροστά σ' όλους τους παίκτες της ομάδας και γι' αυτό βρέθηκε στο περιθώριο απ' όλους, ακόμα και από τους Ηλία Μπόγδανο και Παύλο Γαλακτερό που έχουν δείξει μια ουδέτερη στάση γενικά στο Survivor φέτος.

Survivor spoiler: Θέλουν να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει οικειοθελώς;

Τι πραγματικά συνέβη δεν θα μάθουμε ποτέ! Αυτό όμως που καταλαβαίνουμε είναι ότι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας προσπαθούν να αναγκάσουν τον Τριαντάφυλλο να αποχωρήσει οικειοθελώς! Ωστόσο ο Ντάφυ έχει αποδείξει πως αποτελεί σκληρό καρύδι όλα αυτά τα χρόνια στη showbiz! Δεν έχει τσακωθεί και με λίγους και ποτέ δεν έκανε πίσω για να κάνει τώρα.

Survivor spoiler: Διώχνουν τον Τριαντάφυλλο από το Survivor 4!

Μέχρι και ο Ηλίας, με τον οποίο ήταν αρκετά κοντά και είχαν γράψει και τραγούδι, χτες τόνισε πως θέλει να φύγει ο Τριαντάφυλλος για το καλό της ομάδας! Προσπαθούν με κάθε τρόπο να του το δείξουν! Μέχρι και ψάρια έπιασαν και δεν του έδωσαν ούτε τα κόκκαλα. Το πιο τραγικό από όλα; Την ώρα που έκανε μπάνιο ο Ντάφυ στην θάλασσα και είχαν μαζευτεί τέσσερις παίκτες της κόκκινης ομάδας, με αρχηγό τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον έκραζαν πισώπλατα!

Όπως και να έχει η κατάσταση αυτή είναι πολύ άσχημη και το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό πως ο τραγουδιστής θα βρεθεί στο περιθώριο! Είναι κάτι που σχεδίαζαν καιρό και περίμεναν το αυτογκόλ του Τριαντάφυλλου! Εκείνος το έβαλε και πλέον όλη η κατάσταση είναι εναντίον του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share