Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Η Άννα Μαρία που σέβεται τη σχέση της φιλάει δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές!

Ξημερώματα (κι όλη μέρα εδώ που τα λέμε) δίνεις δικαιώματα!

11 Μαρτίου 2021 09:34
Survivor: Η Άννα Μαρία που σέβεται τη σχέση της φιλάει δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Αρκετός ντόρος έχει γίνει για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor αι την παραλία των μπλε!

Τα δύο παιδιά έχουν έρθει αρκετά κοντά από την πρώτη στιγμή που η Άννα Μαρία μετακόμισε στην ομάδα των μπλε και έχουν ακούσει πολλά. Αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν δώσει δικαιώματα. Και πολλά μάλιστα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε την Άννα Μαρία να "μαγειρεύει" τα πάντα ώστε να την γλιτώσει ο αγαπημένος της που ήταν υποψήφιος και έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη ως υποψήφιο, ο οποίος και αποχώρησε από το Survivor!

Survivor Άννα Μαρία Νίκος Μπάρτζης

Χτες όμως το τερμάτισε! Και λέμε το τερμάτισε διότι η ίδια μιλάει συνεχώς για ηθική και πως έχει σχέση στην Ελλάδα που δεν θέλει να επηρεαστεί από ότι βλέπουμε να συμβαίνει μέσα στο Survivor! Και μια κοπέλα που σέβεται την σχέση της, σηκώνεται και φιλάει έναν άλλον άνδρα μπροστά σ' όλη την Ελλάδα, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει στο Survivor!

Πάντως η σχέση της Άννας Μαρίας στην Ελλάδα έχει στείλει το μήνυμά του στην παίκτρια του Survivor, αφού την έχει κάνει unfollow από το Instagram, ενώ σε τόσα έπαθλα επικοινωνίας δεν τον έχουμε δει να στέλνει το παραμικρό!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Πρώτο «χτύπημα» στην νέα κλίκα - Αποχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, το οποίο είχε τα πάνω του και τα κάτω του τελικά έφερε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Γιώργου Ταβλαδάκη.

Survivor 4: Άλλη μια επιτυχημένη τακτική της... τριάδας με την αποχώρηση του Ταβλαδάκη

Ο παίκτης βγήκε υποψήφιος ύστερα από την απόφαση της Άννας Μαρίας να τον υποδείξει με τον ίδιος να έχει αρκετά νεύρα για αυτό.

Ωστόσο το κοινό έδειξε πως δεν έχει ακόμα αγαπήσει τον νέο παίκτη της μπλε ομάδας, με το Athensmagazine.gr να σας έχει ενημερώσει σχετικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share