Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

10 Μαρτίου 2021 20:15
Survivor spoiler 10/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σήμερα έχουμε αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία (10/03) στο Survivor 4 με μπλε και κόκκινους να δίνουν τη δική τους μάχη!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μια αυτοκτονία άνευ προηγουμένου από τη κόκκινη ομάδα αφού κέρδιζε σταθερά μέχρι και το 9 με 3 νίκες ωστόσο στο τέλος πάτησαν φρένο και μια "τσατσιά" των μπλε με τον Πάνο Καλίδη έφερε τη νίκη με 10-9 στην ομάδα και την δεύτερη ασυλία!

Παρά τη νίκη τους όμως οι μπλε παραμένουν σε διάσταση και οι τσακωμοί στην μπλε δεν έχουν προηγούμενο! Η απόφαση της Άννας Μαρίας να δώσει τον Γιώργο Ταβλαδάκη για υποψήφιο έκανε ακόμα χειρότερο το κλίμα, αφού σ' όλο το επεισόδιο έκραζε τον Πάνο Καλίδη και τελικά δεν τον έδωσε γιατί είναι δημοφιλής και φοβάται μην αποχωρήσει το... φιλαράκι της ο Νίκος!

Την ίδια στιγμή, στην αντίπαλη παραλία, η απόφαση του Κόρο να δώσει για υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο πυροδότησε το κλίμα, με τους συμπαίκτες τους ωστόσο να παίρνουν το μέρος του Γιώργου, αφού ο Ντάφυ κινήθηκε ύπουλα για να γλιτώσει την υποψηφιότητα! Η απόφαση αυτή έφερε τα πάνω κάτω και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το σημερινό επεισόδιο για να δούμε την αντίδραση των παικτών στην παραλία.

Survivor spoiler 10/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10/03) το έπαθλο επικοινωνίας;

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Οι κόκκινοι και χτες απέδειξαν πως είναι πιο δυνατή ομάδα από τους μπλε αφού από χαζομάρα έχασαν τη νίκη και την εξασφάλιση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας! Οι μπλε δείχνουν να είναι διαλυμένοι και δύσκολα αυτό θα αλλάξει!

Και σήμερα, παρότι άργησε να πάρουμε το trailer στα χέρια μας έχουμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης και ένα αποτέλεσμα έκπληξη! Ποιος κερδίζει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Survivor spoiler 10/03

Σύμφωνα λοιπόν με το σίγουρο Survivor spoiler νικητές απόψε είναι ξανά οι μπλε, παρότι το κλίμα στην ομάδα είναι τραγικό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share