Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor trailer 10/03: "Ηθοποιός και φίδι ο Τριαντάφυλλος" - Οι κόκκινοι ξεφτιλίζουν τον Ντάφυ! (video)

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου!

10 Μαρτίου 2021 11:21
Survivor trailer 10/03:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μετά το συμβούλιο του νησιού της Τρίτης τα πάντα έχουν αλλάξει στην Κόκκινη παραλία του Survivor και το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να χτυπήσει μεγαλύτερα νούμερα από το χθεσινό.

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα: Ντάφυ, Ταβλαδάκης, Μαριάνθη και Μπάρτζης και οι ισορροπίες έχουν αλλάξει για τα καλά και στις δυο ομάδες.

Νωρίτερα σήμερα, πριν καν κυκλοφορήσει το trailer σας αποκαλύψαμε πως μετά το συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος πλακώθηκε με όλους τους συμπαίκτες του και ειπώθηκαν πολύ άσχημα πράγματα. Κάτι που όπως φαίνεται θα επιβεβαιωθεί στο σημερινό επεισόδιο λίγο πριν τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Από εκεί που ο Ντάφυ είχε την θέση του αγαπητού στην καλύβα, ήρθαν όλα τούμπα και όλοι είναι εναντίον του. Μην φοβάστε, αυτό δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την δημοτικότητά του αφού το κοινό τον κράτησε στο παιχνίδι κι αποχωρεί άλλος σήμερα (είναι οριστικό)!

Όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, λοιπόν, ο Ντάφυ θα σπάσει, θα κλάψει θα νιώσει απομονωμένος και όχι αδίκως... Πάμε πακέτο το κάναμε το Survivor, τέλος πάντων...

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο στίβος μάχης βλέπουμε δεν έχει σήμερα το νερό σαν βασικό στοιχείο. Έχει κλασικά πολλά εμπόδια, θέλει ταχύτητα και αντοχή και τα πάντα θα κριθούν στον στόχο.

Σε λίγο θα σας έχω και ποια ομάδα κερδίζει!

Να σημειωθεί ότι στο trailer δεν βλέπουμε καθόλου τι γίνεται στην καλύβα της Μπλε ομάδας που κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά μεταξύ των δυο υποομάδων. Μάλιστα, από νωρίς σήμερα σας έγραψα πως ο Καλίδης είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και δεν έκλεισε μάτι το βράδυ... Τέλος πάντων, θα τα δούμε όλα στο σημερινό επεισόδιο. Μέχρι τότε, όμως, δείτε το trailer.

Trailer από το σημερινό 10/3 επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share