Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler αποκλειστικό: Πανηγυρική επιβεβαίωση για Ντάφυ και Μπάρτζη - Πριν μια βδομάδα σας είχαμε αποκαλύψει πως θα είναι υποψήφιοι!

Εδώ και μέρες σας είχαμε αποκαλύψει πως θα βρεθούν στο τάκο Ντάφυ και Μπάρτζης!

10 Μαρτίου 2021 09:08
Survivor spoiler αποκλειστικό: Πανηγυρική επιβεβαίωση για Ντάφυ και Μπάρτζη - Πριν μια βδομάδα σας είχαμε αποκαλύψει πως θα είναι υποψήφιοι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Επειδή το Athensmagazine.gr είναι "γριά αλεπού" στα ριάλιτι και ιδιαίτερα στα Survivors βλέπει μπροστά! Ακόμα και αν δεν έχει κάποια πληροφορία "πιάνει" τα μηνύματα για το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδιο, πριν καν γυριστούν.

Εδώ και μέρες σας είχαμε ενημερώσει για το γεγονός πως Τζέιμς και Νίκος θα βρεθούν στο περιθώριο από την μπλε ομάδα και θα κινδυνεύσουν να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου στις 18 Φεβρουαρίου σας αποκάλυψαν τον μεγάλο κίνδυνο για τους 2 παίκτες! Σχεδόν 20 μέρες μετά επιβεβαιωθήκαμε!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Πανηγυρική επιβεβαίωση για Ντάφυ και Μπάρτζ

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και την περασμένη εβδομάδα με τον Τριαντάφυλλο! Σας είχαμε αποκαλύψει πως οι υπόλοιποι παίκτες θα τον πετάξουν σιγά σιγά εκτός ομάδας! Κάτι οι συχνοί τραυματισμοί του, κάτι η γκρίνια, κάτι η πονηριά που τον διακατέχει θα τον έφερναν αργά ή γρήγορα απέναντι σ' όλη την ομάδα! Και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο!

Πανηγυρική επιβεβαίωση για Ντάφυ και Μπάρτζ

Νίκος Μπάρτζης και Τριαντάφυλλος υποψήφιοι προς αποχώρηση, κάτι που θα το είχατε υποψιαστεί εδώ και μέρες αν διαβάζετε το Athensmagazine.gr! Μείνετε συντονισμένοι γιατί σε καθημερινή βάση έχουμε αρκετά αποκλειστικά θέματα γύρω από το Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share