Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor 4: Στην αντεπίθεση με την Άννα Μαρία ο Ταβλαδάκης - «Είσαι ψεύτρα»

Άμεση η αντίδρασή του μετά την υποψηφιότητά του

10 Μαρτίου 2021 01:41
Survivor 4: Στην αντεπίθεση με την Άννα Μαρία ο Ταβλαδάκης - «Είσαι ψεύτρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Μαρία Βέλλη έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση με την ατομική της ασυλία τον Γιώργο Ταβλαδάκη και αυτός ήρθε σε μια αντεπίθεση προς το μέρος της.

Ο νέος παίκτης της ομάδας των μπλε έμεινε έκπληκτος με την απόφαση της Άννα Μαρίας και μίλησε για στημένο παιχνίδι εις βάρος του. Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως όλο αυτό είναι σε συνενόηση με τον Τζέιμς Καφετζή.

Survivor 4: Η αντίδραση του Ταβλαδάκη μετά την υποψηφιότητά του

Τέλος δήλωσε πως η Άννα Μαρία είναι ψεύτρα και αυτό θα φανεί στη πορεία του παιχνιδιού και θα το καταλάβει και ο κόσμος αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της.

Survivor spoiler: Κι όμως! Ο Σάκης Κατσούλης δεν ψήφισε τον Τζέιμς - Οι κομμένες σκηνές!

Survivor spoiler: Μεγάλες αποκαλύψεις έγιναν στην χθεσινή ψηφοφορία του Survivor όπου βγήκαν στη φόρα κομμένες σκηνές που αποδεικνύουν τι ψήφισε ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor spoiler: Όλα όσα δεν είδαμε στην ψηφοφορία

Κομμένες σκηνές από το χθεσινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 4 πρόβαλλε η εκπομπή Love it και για πρώτη φορά είδαμε τι είπαν, Μαριαλένα, Σάκης και Αλέξης όταν ψήφισαν τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Σάκης Κατσούλης, από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι έχει φέρει πολλά εντάσεις και έχουν γίνει τσακωμοί που εμείς δεν έχουμε δει στην τηλεόραση, αφού έχουν κοπεί από το μοντάζ.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η εκπομπή, από σήμερα θα δούμε μια αλλαγή στην ψηφοφορία του κοινού, αφού πλέον θα έχουν στην διάθεση τους 45 λεπτά για να ψηφίσουν ποιος θέλει να μείνει στο παιχνίδι και ποιος όχι.

«Η ψηφοφορία αλλάζει απόψε, γίνεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, όπως τα ξέρετε, αλλά αλλάζει η διάρκεια της διαδικασίας, αφού η ψηφοφορία θα διαρκέσει 45 λεπτά, αντί για 15. Σου δίνει τη δυνατότητα έτσι να το ξανασκεφτείς».

Δείτε το βίντεo:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share