Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Περικλής Κονδυλάτος: «Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει η Ανθή»

«Είχαμε σταματήσει να μιλάμε πριν να φύγω από το παιχνίδι»

9 Μαρτίου 2021 16:04
Survivor 4 - Περικλής Κονδυλάτος: «Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει η Ανθή»

Survivor 4: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με το Survivor και εκτός παιχνιδιού με τους πρώην παίχτες να κάνουν δηλώσεις σχετικά με όσα δεν ξέραμε που γίνονταν στο παιχνίδι με τον Περικλή Κονδυλάτο να κάνει τις πιο πρόσφατες.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκe ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος που θα βγει σήμερα, Τρίτη 9 Μαρτίου, από την κάλπη.

Μίλησε για την Σαλαγκούδη ο Κονδυλάτος.

Survivor 4: Όσα είπε ο Κονδυλάτος για την Ανθή

Ο Περικλής Κονδυλάτος, μίλησε στην κάμερα του Open για το Survivor 4, ενώ ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά από την αποχώρηση της από το παιχνίδι και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Πότε να μιλήσω με την Ανθή; Δεν έχει μιλήσει ακόμη με τους δικούς της, θα μιλήσει με εμένα; Νομίζω ότι θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει. Όχι γιατί πιστεύω ότι έχει κάτι μαζί μου, αλλά γιατί είχαμε σταματήσει να μιλάμε πριν να φύγω από το παιχνίδι. Την ενοχλούσε που της έλεγα κάποια πράγματα που δεν πήγαιναν καλά», είπε αρχικά.

«Δεν έκανα κολλητή παρέα με κανένα από τα παιδιά. Είχα ένα δικό μου πρόγραμμα και κάπου κάπου ταίριαζε με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε ζήσει πολλά. Δεν θα της έλεγα κάτι. Αν μου μιλούσε θα της μιλούσα. Μην βγει ότι δεν της μιλάω», συνέχισε.

Ενώ, για τον άγριο τσακωμό που σημειώθηκε στην Μπλε ομάδα όπου πήγαν να πιαστούν στα χέρια σχολίασε «Τους δικαιολογώ όλους να έχουν ένταση στο παιχνίδι γιατί όταν πεινάς έτσι αντιδράσεις».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Survivor 4 - Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν είμαι τρελός! Είχα λόγους που αντιδρούσα έτσι για τον Κοψιδά»

Survivor 4: Όλο και περισσότερες πληροφορίες έχουμε για το ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor, και ειδικά από τους παίχτες που έχουν αποχωρήσει όπου αναφέρουν τι δεν έδειχναν οι κάμερες.

Σημειώνεται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο μέσα από συνέντευξη της αποκάλυψε για τα λεφτά που έπαιρναν ως παίχτες και τις φήμες σχετικά με το πόσο μεγάλο ήταν.

Συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος αποκάλυψε ορισμένα πράγματα σχετικά με τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσα σε εκείνον και τον Κοψιδά.

Μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το παιχνίδι.

Survivor 4: Οι αντιδράσεις για τον Γιώργο Κοψιδά

Ειδικότερα αφοπλιστικός ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος στο Πρωινό. Μίλησε έξω από τα δόντια για τους συμπαίκτες του αλλά και για την συμμετοχή του στο Survivor 4, ενώ για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του μπήκε η Ανθή Σαλαγκούδη. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά, τον οποίο είχε κράξει μπροστά στις κάμερες.

Ο Περικλής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως υπήρχαν πράγματα που τον ενοχλούσαν στον πρώην συμπαίκτη του και δεν αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

«Δεν είμαι τρελός. Υπήρχαν πράγματα που σαφώς με ενοχλούσαν πολύ. Παράλληλα, ίσως και να ήμουν λίγο υπερβολικός στην αντίδρασή μου αλλά είχα λόγους που αντιδρούσα.

Για παράδειγμα, όταν γίνονται κακές επιλογές στα αγωνίσματα και γίνονται λάθος ματσαρίσματα κατά συρροή και χάνουμε έπαθλα και αποδυναμωνόμαστε και πάμε πιο αδύναμοι στο επόμενο αγώνισμα και ξαναχάνουμε και κάνουμε και άλλες λάθος επιλογές, αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων πάρα πολύ εύκολα όταν είσαι μέσα», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share