Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Δημήτρης Μακρόπουλος: Αυτά αποκάλυψε στην Μπλε ομάδα όταν μπήκε στο παιχνίδι

Δεν το περίμενε κανείς

9 Μαρτίου 2021 15:38
Survivor 4 - Δημήτρης Μακρόπουλος: Αυτά αποκάλυψε στην Μπλε ομάδα όταν μπήκε στο παιχνίδι

Survivor 4: Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι αποκαλύψεις στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, όπου μαθεύτηκαν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε για την μπλε ομάδα.

Σημειώνεται ότι η Άννα Μαρία είναι αρκετά πονηρή διότι δεν ψηφίζει τον Νίκο Μπάρτζη ως υποψήφιο για να μην αποχωρήσει αλλά κάποιον άλλον σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις.

Survivor spoiler: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην ψηφοφορία

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος είναι από τους παίκτες που σχολιάστηκε έντονα από τα social media από τις πρώτες ημέρες που μπήκε στο Survivor 4 και συγκεκριμένα στην Μπλε ομάδα. Ενώ, πολλοί έλεγαν πως αποκάλυψε τι λέγεται πίσω στην Ελλάδα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσουν κάποιοι παίκτες την "μπιφτέκα".

Όπως αποκάλυψε μετά την επιστροφή του πίσω στη χώρα, δεν είπε τι λέγεται για αυτούς, αλλά ανέφερε μόνο σημαντικά γεγονότα που έχουν σημειωθεί.

Όταν μπήκατε στο παιχνίδι, έπεσαν όλοι πάνω σας να τους πείτε τι γίνεται έξω;

«Βεβαίως, ωστόσο δεν τους είπα. Φαίνεται παράδοξο και ξέρω ότι μου έχει χρεωθεί, παρ' όλα αυτά, επειδή είμαι άνθρωπος των κανόνων, δεν το έκανα. Δεν συζήτησα ποτέ μαζί τους για το τι γίνεται έξω. Για το μόνο που μίλησα, ήταν για κάποια πράγματα της επικαιρότητας, όπως για το Καπιτώλιο και το θέμα της Μπεκατώρου».

Από ποιους δεχτήκατε τις μεγαλύτερες πιέσεις;

«Από τον Αλέξη και τον Τζέιμς. Για να πω την αλήθεια, όμως, όλοι ήθελαν να μάθουν και είναι φυσιολογικό αυτό», είπε στον Τηλεθεατή.

Survivor spoiler: Ποια Μαριαλένα; Τρυφερά τετ α τετ Σάκη με Ελευθερία!

Survivor spoiler: Τα σχέδια του Ατζούν για επανασύνδεση Σάκη - Μαριαλένας μέσα στο Survivor πάει να χαλάσει η Ελευθερία Ελευθερίου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τι και αν ο Τούρκος παραγωγός έβαλε τον πρώην της Μαριαλένας μέσα στο παιχνίδι για να γίνει ο χαμούλης, τα παιδιά φαίνεται πως έχουν διαφορετικά σχεδία. Μπορεί τα δύο παιδιά να έχουν έρθει κοντά και να έχουν σχηματίσει την δική τους υποομάδα αλλά αυτό είναι καθαρά σε φιλική βάση και όχι κάτι παραπάνω. Άλλωστε η Μαριαλένα το έχει ξεκαθαρίσει αυτό και στον Σάκη και σε όποιον την ρωτάει τι παίζει με τον Σάκη και αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Survivor - Σοκαρισμένη η μητέρα της Μαριαλένας: «Μου συστήνουν ένα κορίτσι το οποίο δεν είναι δικό μου»

Ποια Μαριαλένα; Ζευγάρι με την Ελευθερία ο Σάκης;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μας ο Σάκης Κατσούλης έχει ρίξει αλλού τα δίχτυα του και συγκεκριμένα στην Ελευθερία Ελευθερίου! Ανάμεσα στα δύο παιδιά υπάρχει ένα φλερτ που μερικές φορές γίνεται αντιληπτό και από τις κάμερες! Μάλιστα φήμες θέλουν τα δύο παιδιά να έχουν και κάποια τρυφερά τετ α τετ που δεν αποκλείεται να τα δούμε σε κάποια από τα πλάνα τις επόμενες μέρες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκεί πουν πριν κανα μήνα όλοι ήθελαν να διώξουν την Ελευθερία, πλέον η Κύπρια είναι άνετη στο παιχνίδι, κανείς δεν ασχολείται μαζί της και φαίνεται να έχει δέσει στην υποομάδα του Σάκη. Όχι απλά να έχει δέσει αλλά να έχει και κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share