Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 09/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

9 Μαρτίου 2021 13:43
Survivor spoiler 09/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 09.03: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία; Το Athensmagazine.gr σας έχει το σίγουρο spoil από νωρίς!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο χθεσινό (08/03) επεισόδιο είδαμε τα πάντα! Το στρατόπεδο των μπλε να έχει χωριστεί στα δύο, τον Αλέξη Παππά να έχει ενσωματωθεί στην παρέα του Σάκη και της Μαριαλένας και τους Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία να αποτελούν μια διαφορετική υποομάδα! Μάλιστα είχαμε και την μεγάλη έκπληξη καθώς η παρέα του Σάκη έδωσε ως πρώτο υποψήφιο έναν από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες της ομάδας, τον Νίκο Μπάρτζη με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός! Από την άλλη η Άννα Μαρία κέρδισε την ατομική ασυλία και κρατάει την κατάσταση στα χέρια της σχετικά με τον επόμενο υποψήφιο από την ομάδα της.

Survivor spoiler 09/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των κόκκινων έχουμε τον Γιώργο Κοψιδά να δημιουργηθεί θέματα και να αρχίζει να μένει στο περιθώριο από τους συμπαίκτες, χωρίς ωστόσο να έχει συμβεί κάτι το επιλήψιμο!

Την ίδια ώρα το ενδιαφέρον σήμερα μονοπωλεί η μάχη για την δεύτερη ασυλία που θα κρίνει τα πάντα στην αποχώρηση! Αν χάσουν οι μπλε πάμε για μια γιγαντομαχία στην ψηφοφορία, καθώς σίγουρα υποψήφιος θα είναι και ο Τζέιμς, εκτός από τον Νίκο!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (09/03) την δεύτερη ασυλία;

Τα πλάνα από το trailer της ημέρας έφτασαν στα χέρια μας! Ο αγωνιστικός χώρος είναι είναι αυτός που γίνεται στη θάλασσα εκεί που (σχεδόν) πάντα επικρατούν οι μπλε! Θα τα καταφέρουν αυτή την φορά;

Θα σας μεταφέρουμε μια φήμη που έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες, πως οι ασυλίες αυτή την βδομάδα πάνε 1-1, ωστόσο δεν την εμπιστευόμαστε διότι αυτή την εβδομάδα, λόγω της απουσίας του Λιανού, ο οποίος έφτασε στον Άγιο Δομίνικο το Σάββατο, τα γυρίσματα έχουν γίνει λίγες ώρες πριν την προβολή της!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor spoiler 09/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Το Athensmagazine.gr λοιπόν επικοινώνησε και επιβεβαίωσε αυτό που σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί της Δευτέρας! Ότι δηλαδή οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα πάνε 1-1! Επομένως νικητές σήμερα είναι οι μπλε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share