Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Άγριος τσακωμός Μπάρτζη - Ασημακόπουλου! Άρχιζε να ουρλιάζει ο Νίκος, κόπηκε στο μοντάζ

Αποκλειστικό παρασκήνιο - Κόλαση την ώρα του αγωνίσματος

9 Μαρτίου 2021 08:57
Survivor spoiler: Άγριος τσακωμός Μπάρτζη - Ασημακόπουλου! Άρχιζε να ουρλιάζει ο Νίκος, κόπηκε στο μοντάζ
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Απίστευτο σκηνικό στο χθεσινό (08/03) αγώνισμα ασυλίας, με δύο παίκτες αντίπαλων ομάδων να πιάνονται στα χέρια!

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Τι συνέβη; Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος και με το σκορ στο 6-5 υπέρ των κόκκινων οι δύο αντίπαλοι είχαν φτάσει μαζί στο στόχο και ήταν σχεδόν στο ίδιο σημείο! Αυτή την στιγμή το μπαλάκι του Γιώργου έφυγε από την πλευρά του Νίκου και πέρασε μπροστά από τον αντίπαλό του, την ώρα που προσπαθούσε και εκείνος να πετύχει τον στόχο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Άρχιζε να ουρλιάζει ο Νίκος, κόπηκε στο μοντάζ

Άμεσα ο Νίκος αντέδρασε, σήκωσε τα χέρια του αλλά περίμενε να τελειώσει το "ραν" για να πάρει θέση! Δευτερόλεπτα μετά το συμβάν αυτό ο Γιώργος πέτυχε τον στόχο του και έκανε το 7-5 για την ομάδα του! Αμέσως έγινε το "ένα να δεις"! Ο Νίκος επιτέθηκε στον Γιώργο τον κατηγόρησε για την ήττα του ενώ γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε!

Survivor spoiler: Τους χώρισαν οι υπόλοιποι παίκτες, παρενέβη η παραγωγή

Τι ακριβώς συνέβη; Ο Νίκος έκανε αμέσως ένσταση ώστε να επαναληφθεί η κούρσα διότι κατηγορούσε τον αντίπαλό του πως πέρασε επίτηδες από μπροστά του για να τον καθυστερήσει! Τότε ο Γιώργος γύρισε και του είπε πως βλέπει εφιάλτες και ο Νίκος ξέφυγε! Άρχισε να χαρακτηρίζει τον Γιώργο, πήγαν να πιαστούν στα χέρια αλλά κατάφεραν να τους χωρίσουν!

Survivor spoiler: Άγριος τσακωμός Μπάρτζη - Ασημακόπουλου!

Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε πως ήταν ένα περιστατικό που μπορεί να συμβεί σε κάθε στίβο μάχης και θεώρησε πως δεν έγινε εσκεμμένα η κίνηση αυτή από τον Γιώργο! Έτσι η ένσταση του Νίκου δεν έγινε δεκτή και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους κόκκινους να περνούν μπροστά με 2 νίκες διαφορά!

Πάντως με την ευκαιρία αξίζει να σας τονίσουμε πως πολλά "ραν" που βλέπουμε επαναλαμβάνονται, μετά από ενστάσεις που κάνουν ομάδες που έχουν χάσει! Μπορεί δηλαδή να έχει γίνει κάποιο "φάουλ" και όταν επιβεβαιώνεται από το "VAR" γίνεται ξανά η κούρσα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share