Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της!

Τι δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του Survivor;

9 Μαρτίου 2021 07:36
Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, που έκανε όλη την Κόκκινη ομάδα να πανηγυρίζει!

Η ίδια μπορεί να είχε μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο παιχνίδι, παρά το γεγονός, ότι ήταν η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια, ωστόσο, δεν ήταν η πιο αγαπητή στα social media, τα οποία δεν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά της στο ριάλιτι, ενώ έγραφαν πως είχε μέσο τον πατέρα της.

Ειδικά λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει, είχε φέρει πολλές εντάσεις και είχε έρθει σε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, με αποτέλεσμα να τσακωθεί μαζί του και η Σοφία Μαργαρίτη. Τελικά, μετά από ψηφοφορία του κοινού αποχώρησε από το Survivor 4 και έπειτα από μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένεια της.

Μάλιστα, χθες 8/3 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, δεν έκανε καμία αναφορά στο Survivor, αφού φαίνεται πως δεν έχει και την πιο όμορφη εμπειρία. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την αδερφή της.

Δείτε την:

Σαλαγκούδη Instagram

Survivor 4: Αποκάλυψη Κονδυλάτου - «Με την Ανθή Σαλαγκούδη δεν έκανα...» (Video)

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, για την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως επίσης και για άλλους συμπαίκτες του. Ενώ, χαμός προβλέπεται να γίνει απόψε 7/3 στην παραλία των Κόκκινων! Διέρρευσαν πλάνα και φυσικά το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζει!

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ανθή, αποκαλύπτοντας πως κολλητή παρέα δεν έκαναν, καθώς είχε ένα δικό του πρόγραμμα. Μάλιστα, όπως δήλωσε με κανέναν ουσιαστικά δεν έκανε παρέα.

Όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει μερικούς από τους συμπαίκτες του, χαρακτήρισε τον Γιώργο Κοψιδά μονοκόμματο, τον Τριαντάφυλλο αδερφό και κολλητό, ενώ τον Γιώργο Ασημακόπουλο νικητή του παιχνιδιού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share