Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Survivor 4: Συγκίνησε ο Γιώργος Λιανός - Τα λόγια για την νεογέννητη κορούλα του

Έδειξε πως είναι... τέλειος χαζομπαμπάς

8 Μαρτίου 2021 23:18
Survivor 4: Συγκίνησε ο Γιώργος Λιανός - Τα λόγια για την νεογέννητη κορούλα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την μέρα της γυναίκας ο Γιώργος Λιανός που έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, μοίρασε τριαντάφυλλα στις γυναίκες του Survivor.

O παρουσιαστής που πρόσφατα έγινε πατέρας για τέταρτη φορά σε ένα κοριτσάκι, έδωσε τις ευχές του στις γυναίκες του παιχνιδιού μοιράζοντας τους λουλούδια και δεν έλειψε η αναφορά στην κορούλα του.

Survivor 4: Το όμορφο μήνυμα του Γιώργου Λιανού για τη μέρα της γυναίκας

«Να χαιρόμαστε τις γυναίκες, να χαίρομαι και εγώ την καινούργια την δικιά μου» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή που δεν κρύβει την χαρά του!

Survivor spoiler: Πλάνα που δεν έδειξε η κάμερα - Οι φιτιλιές του Ντάφυ στον Κόρο!

Αμοντάριστα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 πρόβαλλε η εκπομπή Love it!

Στα πλάνα λοιπόν αυτά, είδαμε και τον Ηλία Μπόγδανο - να έχει φτιάξει τον δικό του "κολλητό" με μια καρύδα.

Ενώ, ο Τριαντάφυλλος έβαλε φιτιλιές στον Γιώργο Κόρομι, αφού χιουμοριστικά του είπε πως κάνει όλες τις δουλειές στο νησί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα αφού τον "φούντωσε".

Από την άλλη, είδαμε και τον Γιώργο Κοψιδά να απολογείται για το μοίρασμα του φαγητού, αποκαλύπτοντας πως όταν δημιουργήθηκε η Κόκκινη ομάδα, είχαν συμφωνήσει επειδή είναι βίγκαν να τρώει περισσότερο φακόριζο και δεν τρώει ψάρι.

«Προχθές που έπιασε πολλά ψάρια ο Κόρο, την ώρα που θα μοιράζαμε φακόριζο έγινε μια κουβέντα για να πάρω εγώ παραπάνω, αυτό που κάναμε μέχρι τώρα ούτως ή άλλος. Κάποια παιδιά αντέδρασαν. Όταν φτάχτηκε η Κόκκινη ομάδα όλοι είχαν πει από μόνοι τους ότι επειδή τρώνε περισσότερη ποσότητα τροφής από τα ψάρια του Κόρο να μου δίνουν παραπάνω εμένα φακόριζο», αποκάλυψε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share