Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Νέα «καρφιά» Σάκη και Τζέιμς - «Μάθε να μιλάς εσύ πρώτα…»

Στα άκρα οι σχέσεις τους!

8 Μαρτίου 2021 22:49
Survivor 4: Νέα «καρφιά» Σάκη και Τζέιμς - «Μάθε να μιλάς εσύ πρώτα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγα λεπτά πριν το αγώνισμα ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε μια λογομαχία ανάμεσα στον Σάκη και τον Τζέιμς.

Μια αναφορά έκανε ο Τζέιμς στο ζήτημα περί ηθικής και εκέι ήταν που ο Σάκης δεν μπόρεσε να κρύψει τα νεύρα του. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως ο Τζέιμς πρέπει να αναλογιστεί γιατί έχει μείνει μόνο με δύο άτομα στην υπο-ομάδα του, ρίχνοντας του έτσι την σπόντα πως δεν πράττει ηθικά, με τον Γιώργο Ταβλαδάκη πάντως να είναι επίσης έξαλλος με τον Τζέιμς.

Survivor 4: Νέα λογομαχία Σάκη-Τζέιμς πριν από το αγώνισμα

Ύστερα ο Τζέιμς έφερε αντίλογο και στην ερώτηση του Σάκη αν ο ίδιος δημιούργησε ένταση ποτέ στην ομάδα ή απλώς απάντησε όταν αναφέρθηκε το όνομα του, ο Τζέιμς τα «μάσησε» κάνοντας τον καινούριο παίκτη να του λέει «Μάθε να μιλάς γιατί είσαι 24 και ακόμα δεν ξέρεις».

Survivor 4: Γύρισαν στην Ελλάδα η Σοφία και ο Κρις - Με γύψο στο πόδι η πρώην «κόκκινη» παίκτρια

Στην Ελλάδα επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κρις Σταμούλης, με τους δύο πρώην παίκτες του Survivor να φτάνουν χωρίς προβλήματα και την πρώτη να φαίνεται ταλαιπωρημένη από το πρόβλημα στο πόδι της.

Οι πρώην παίκτες του Survivor ήταν υπό την συνοδεία της παραγωγής και εμφανίστηκαν φορώντας τις προστατευτικές τους μάσκες. Μάλιστα η Σοφία Μαργαρίτη είχε γύψο στο πόδι και φαινόταν αρκετά ταλαιπωρημένη.

Survivor 4: Επιστροφή για την... ταλαιπωρημένη Σοφία και τον Κρις

Η μηχανικός αυτοκινήτων δείχνει ακόμη σε άσχημη κατάσταση και είναι χαρακτηριστικό, ότι μέχρι και στο ένα εκ των συμβουλίων είχε «καταρρεύσει», με αποτέλεσμα να μην παραστεί στο τελευταίο και τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποχώρηση.

Survivor στην Ελλάδα η Σοφία και ο Κρις

Survivor στην Ελλάδα γύρισαν η Σοφία και ο Κρις

Survivor επέστρεψαν στην Ελλάδα η Σοφία και ο Κρις

Survivor στην Ελλάδα Σοφία και Κρις

Survivor 4: «Δεν τελειώνει η ταλαιπωρία μου. Μου φορτώσανε τον Σταμούλη» - Η ανάρτηση της Σοφίας με τον Κρις

Στην Ελλάδα επιστρέφουν η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κρις Σταμούλης, μετά την αποχώρηση τους από το Survivor 4, που είδαμε την περασμένη εβδομάδα στον ΣΚΑΙ.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έφυγε λόγω υγείας, καθώς έσπασε το δάχτυλο στο πόδι της με αποτέλεσμα να βάλει γύψο, ενώ από την άλλη ο παίκτης των Μπλε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού στο συμβούλιο του νησιού.

Οι δυο πρώην πλέον παίκτες του Survivor 4 ετοίμασαν βαλίτσες και γυρίζουν πίσω στην Ελλάδα και στις οικογένειες τους. Η Σοφία Μαργαρίτη μετά τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε από το αεροδρόμιο, θέλησε να μοιραστεί και μια φωτογραφία της με τον Κρις Σταμούλη.

Έτσι, μοιράστηκε μια στιγμή τους και έγραψε στην λεζάντα χιουμοριστικά «Δεν τελειώνει η ταλαιπωρία μου. Μου φορτώσανε τον Σταμούλη».

Survivor Σοφία Κρις

Survivor 4: «Δεν τελειώνει η ταλαιπωρία μου. Μου φορτώσανε τον Σταμούλη» - Η ανάρτηση της Σοφίας με τον Κρις

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share