Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Survivor 4: Αγριεύει η κόντρα Κοψιδά και Τριαντάφυλλου - «Είναι αδύναμος»

Πανικός στην κόκκινη παραλία

8 Μαρτίου 2021 22:31
Survivor 4: Αγριεύει η κόντρα Κοψιδά και Τριαντάφυλλου - «Είναι αδύναμος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν από το σημερινό αγώνα ασυλίας στο Survivor, o Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε στην τακτική του Τριαντάφυλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως ο συμπαίκτης του ασχολείται πολύ περισσότερο με την αντίπαλη ομάδα και όχι με την δική του που αυτό είναι μια λάθος τακτική, ενώ το Athensmagazine.gr γνωρίζει τον νικητή του αγώνα ασυλίας.

Survivor 4: Μεγαλώνει η διαμάχη Κοψιδά και Τριαντάφυλλου στην κόκκινη ομάδα

Μάλιστα τον χαρακτήρισε «αδύναμο» για αυτή του την συμπεριφορά. Από τη μεριά του ο Ντάφι δήλωσε πως δεν είναι άσχημο να εκμεταλλεύεσαι την κακή ψυχολογία των αντιπάλων.

Survivor spoiler: Τεράστια εξέλιξη στους «Κόκκινους» - Τριαντάφυλλος, «Κόρο» και Ασημακόπουλος διώχνουν τον Κοψιδά

Survivor spoiler: Τεράστια εξέλιξη έρχεται στην κόκκινη ομάδα του Survivor, αφού ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κορόμι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μοιάζουν να συμμαχούν, ώστε να φύγει άμεσα ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο ηθοποιός έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο μιας συζήτησης για ενδεχόμενη αποχώρηση. Ο κλειστός του χαρακτήρας, αλλά και η ευθύτητά του, όταν υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ του ιδίου κι ενός συμπαίκτη του, τον φέρνουν σε δύσκολη θέση ορισμένες φορές, όπως είχε συμβεί και στην έναρξη του παιχνιδιού, με την κλίκα των Διασήμων να τον στοχεύει, αλλά και στη συνέχεια, όταν μετετράπη σε ηγετική φυσιογνωμία των «Κόκκινων».

Και μπορεί ο «Ντάφι» να τον αποθέωνε με κάθε ευκαιρία, αλλά αυτό μάλλον αλλάζει. Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως φαίνεται στο τελευταίο trailer, αρχίζει να στρέφεται εναντίον του, σε μια κατάσταση που ευνοεί τα σχέδια των «Κόρο» και Ασημακόπουλου, που επιθυμούν βαθμιαία να ηγηθούν της ομάδας, με την Καρολίνα Καλύβα φυσικά να βρίσκεται επίσης στο κάδρο των παικτών με αρχηγικές τάσεις.

Survivor spoiler: Έτσι βγαίνει... στη σέντρα ο Κοψιδάς

Η παρεξήγηση για τις προμήθειες και το φακόρυζο, όμως, έδειξε πως στόχος είναι ο Κοψιδάς. Κάπως έτσι και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, που θέλουν… ισοπαλία για αυτή την εβδομάδα στις ασυλίες, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να φανεί το αν θα ψηφιστεί ο ηθοποιός, κάτι που δεν πρέπει να αποκλειστεί, αν και υπάρχουν πιο εύκολοι στόχοι, όπως η Μαριάνθη Κάσδαγλη ή ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι ισχυροί των «Κόκκινων», όμως, ίσως θεωρούν πως οι τελευταίοι είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμοι και ένας ισχυρός σαν τον Κοψιδά θα βόλευε στα σχέδιά τους με την αποχώρησή του.

Ο ίδιος, άλλωστε, εσχάτως δε σημειώνει καλές αγωνιστικές επιδόσεις, με την πείνα και τον τρόπο διατροφής του να τον έχουν «τσακίσει», αναγκάζοντάς τον διαρκώς πια να γκρινιάζει. Όλες αυτές οι αφορμές συνιστούν στην τέλεια ευκαιρία, για να τεθεί στη διάθεση του κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share