Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τεράστια εξέλιξη στους «Κόκκινους» - Τριαντάφυλλος, «Κόρο» και Ασημακόπουλος διώχνουν τον Κοψιδά

Με αυτό τον τρόπο τον στέλνουν... στον τάκο

8 Μαρτίου 2021 18:28
Survivor spoiler: Τεράστια εξέλιξη στους «Κόκκινους» - Τριαντάφυλλος, «Κόρο» και Ασημακόπουλος διώχνουν τον Κοψιδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τεράστια εξέλιξη έρχεται στην κόκκινη ομάδα του Survivor, αφού ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κορόμι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μοιάζουν να συμμαχούν, ώστε να φύγει άμεσα ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο ηθοποιός έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο μιας συζήτησης για ενδεχόμενη αποχώρηση. Ο κλειστός του χαρακτήρας, αλλά και η ευθύτητά του, όταν υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ του ιδίου κι ενός συμπαίκτη του, τον φέρνουν σε δύσκολη θέση ορισμένες φορές, όπως είχε συμβεί και στην έναρξη του παιχνιδιού, με την κλίκα των Διασήμων να τον στοχεύει, αλλά και στη συνέχεια, όταν μετετράπη σε ηγετική φυσιογνωμία των «Κόκκινων».

Και μπορεί ο «Ντάφι» να τον αποθέωνε με κάθε ευκαιρία, αλλά αυτό μάλλον αλλάζει. Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως φαίνεται στο τελευταίο trailer, αρχίζει να στρέφεται εναντίον του, σε μια κατάσταση που ευνοεί τα σχέδια των «Κόρο» και Ασημακόπουλου, που επιθυμούν βαθμιαία να ηγηθούν της ομάδας, με την Καρολίνα Καλύβα φυσικά να βρίσκεται επίσης στο κάδρο των παικτών με αρχηγικές τάσεις.

Survivor spoiler: Έτσι βγαίνει... στη σέντρα ο Κοψιδάς

Η παρεξήγηση για τις προμήθειες και το φακόρυζο, όμως, έδειξε πως στόχος είναι ο Κοψιδάς. Κάπως έτσι και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, που θέλουν… ισοπαλία για αυτή την εβδομάδα στις ασυλίες, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να φανεί το αν θα ψηφιστεί ο ηθοποιός, κάτι που δεν πρέπει να αποκλειστεί, αν και υπάρχουν πιο εύκολοι στόχοι, όπως η Μαριάνθη Κάσδαγλη ή ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι ισχυροί των «Κόκκινων», όμως, ίσως θεωρούν πως οι τελευταίοι είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμοι και ένας ισχυρός σαν τον Κοψιδά θα βόλευε στα σχέδιά τους με την αποχώρησή του.

Ο ίδιος, άλλωστε, εσχάτως δε σημειώνει καλές αγωνιστικές επιδόσεις, με την πείνα και τον τρόπο διατροφής του να τον έχουν «τσακίσει», αναγκάζοντάς τον διαρκώς πια να γκρινιάζει. Όλες αυτές οι αφορμές συνιστούν στην τέλεια ευκαιρία, για να τεθεί στη διάθεση του κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share