Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κάτια Ταραμπάνκο: «Στο Survivor 4 μπήκα 53 και έφτασα 47-48 κιλά»

«Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ γρήγορα»

8 Μαρτίου 2021 17:52
Κάτια Ταραμπάνκο: «Στο Survivor 4 μπήκα 53 και έφτασα 47-48 κιλά»

Survivor 4: Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο από το Survivor και έχει αποκαλύψει σχεδόν τα πάντα που γίνονταν στις καλύβες των ομάδων ανάμεσα στους παίχτες.

Στην ίδια συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε και το ποσό που έπαιρναν κάθε εβδομάδα και αν ίσχυε αυτό που αναμεταδίδανε όλοι τόσο καιρό.

Ακόμη η ίδια αποκάλυψε και για την κατάσταση της υγείας της όσο βρισκόταν στο παιχνίδι αλλά και τι επιπλοκές είχε όταν δεν είχαν να φάνε.

Μεγάλη αλλαγή του μοντέλου.

Survivor 4: Η κατάσταση της υγείας της μέσα στο παιχνίδι

Ειδικότερα η Κάτια Ταραμπάνκο καλεσμένη στην εκπομπή "Ευτυχείτε", μίλησε για το Survivor 4 και την εμπειρία της από τον Άγιο Δομίνικό. Ενώ, σοκ προκάλεσε με τα κιλά που έχασε μέσα στο παιχνίδι, που ήταν και ο λόγος που αποχώρησε.

Η ίδια συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι «μπήκα 53 και έφτασα 47-48 κιλά. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα πάρα πολλά να χάσω. Έχασα μυς και λίπος».

Survivor 4 - Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν είμαι τρελός! Είχα λόγους που αντιδρούσα έτσι για τον Κοψιδά»

Survivor 4: Όλο και περισσότερες πληροφορίες έχουμε για το ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor, και ειδικά από τους παίχτες που έχουν αποχωρήσει όπου αναφέρουν τι δεν έδειχναν οι κάμερες.

Σημειώνεται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο μέσα από συνέντευξη της αποκάλυψε για τα λεφτά που έπαιρναν ως παίχτες και τις φήμες σχετικά με το πόσο μεγάλο ήταν.

Συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος αποκάλυψε ορισμένα πράγματα σχετικά με τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσα σε εκείνον και τον Κοψιδά.

Μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το παιχνίδι.

Survivor 4: Οι αντιδράσεις για τον Γιώργο Κοψιδά

Ειδικότερα αφοπλιστικός ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος στο Πρωινό. Μίλησε έξω από τα δόντια για τους συμπαίκτες του αλλά και για την συμμετοχή του στο Survivor 4, ενώ για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του μπήκε η Ανθή Σαλαγκούδη. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά, τον οποίο είχε κράξει μπροστά στις κάμερες.

Ο Περικλής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως υπήρχαν πράγματα που τον ενοχλούσαν στον πρώην συμπαίκτη του και δεν αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

«Δεν είμαι τρελός. Υπήρχαν πράγματα που σαφώς με ενοχλούσαν πολύ. Παράλληλα, ίσως και να ήμουν λίγο υπερβολικός στην αντίδρασή μου αλλά είχα λόγους που αντιδρούσα.

Για παράδειγμα, όταν γίνονται κακές επιλογές στα αγωνίσματα και γίνονται λάθος ματσαρίσματα κατά συρροή και χάνουμε έπαθλα και αποδυναμωνόμαστε και πάμε πιο αδύναμοι στο επόμενο αγώνισμα και ξαναχάνουμε και κάνουμε και άλλες λάθος επιλογές, αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων πάρα πολύ εύκολα όταν είσαι μέσα», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share