Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν είμαι τρελός! Είχα λόγους που αντιδρούσα έτσι για τον Κοψιδά»

«Υπήρχαν πράγματα που σαφώς με ενοχλούσαν πολύ»

8 Μαρτίου 2021 17:13
Survivor 4 - Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν είμαι τρελός! Είχα λόγους που αντιδρούσα έτσι για τον Κοψιδά»

Survivor 4: Όλο και περισσότερες πληροφορίες έχουμε για το ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor, και ειδικά από τους παίχτες που έχουν αποχωρήσει όπου αναφέρουν τι δεν έδειχναν οι κάμερες.

Σημειώνεται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο μέσα από συνέντευξη της αποκάλυψε για τα λεφτά που έπαιρναν ως παίχτες και τις φήμες σχετικά με το πόσο μεγάλο ήταν.

Συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος αποκάλυψε ορισμένα πράγματα σχετικά με τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσα σε εκείνον και τον Κοψιδά.

Μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το παιχνίδι.

Survivor 4: Οι αντιδράσεις για τον Γιώργο Κοψιδά

Ειδικότερα αφοπλιστικός ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος στο Πρωινό. Μίλησε έξω από τα δόντια για τους συμπαίκτες του αλλά και για την συμμετοχή του στο Survivor 4, ενώ για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του μπήκε η Ανθή Σαλαγκούδη. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά, τον οποίο είχε κράξει μπροστά στις κάμερες.

Ο Περικλής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως υπήρχαν πράγματα που τον ενοχλούσαν στον πρώην συμπαίκτη του και δεν αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

«Δεν είμαι τρελός. Υπήρχαν πράγματα που σαφώς με ενοχλούσαν πολύ. Παράλληλα, ίσως και να ήμουν λίγο υπερβολικός στην αντίδρασή μου αλλά είχα λόγους που αντιδρούσα.

Για παράδειγμα, όταν γίνονται κακές επιλογές στα αγωνίσματα και γίνονται λάθος ματσαρίσματα κατά συρροή και χάνουμε έπαθλα και αποδυναμωνόμαστε και πάμε πιο αδύναμοι στο επόμενο αγώνισμα και ξαναχάνουμε και κάνουμε και άλλες λάθος επιλογές, αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων πάρα πολύ εύκολα όταν είσαι μέσα», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 4 - Νίκος Κοσμάς: «Για αποκατάσταση της αλήθειας με την Μαριαλένα ήταν μια νεανική σχέση»

Survivor 4: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με το παιχνίδι επιβίωσης, Survivor, και όχι μόνο μέσα από αυτό αλλά και εκτός όπου γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε.

Σημειώνεται ότι ένα μεγάλο spoiler αποκαλύφθηκε για τον Ηλία και την Καρολίνα όπου φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη του ο Νίκος Κοσμάς αποκάλυψε το τι έγινε με την Μαριαλένα αλλά και την σχέση που έχει με εκείνη.

Μεγάλες αποκαλύψεις για την Μαριαλένα.

Survivor 4: Η αποκάλυψη του Νίκου Κοσμά

Ειδικότερα ο Νίκος Κοσμάς βρέθηκε στην εκπομπή Love it, όπου με την ομάδα συζήτησαν για το Survivor 4, ενώ από την πλευρά του ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για την δήλωση που είχε κάνει και είχε αποκαλύψει πως υπήρξε ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Για αποκατάσταση της αλήθειας ήταν μια πολύ νεανική σχέση. Ήμασταν πολύ μικροί όταν ήμασταν μαζί. Στην εφηβεία. Απλά με ρώτησε ο δημοσιογράφος αν ήμασταν μαζί και δε μπορούσα να πω ψέματα. Πάει πολύς καιρός. Κοντά δέκα χρόνια. Δεν έχουμε καν επαφή τα τελευταία χρόνια με τη Μαριαλένα.

Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι πως η Μαριαλένα είναι ένα πολύ γνήσιο και καλό παιδί. Είναι ένα παιδί με αθλητική πορεία. Τα περισσότερα παιδιά που είναι μέσα στον πρωταθλητισμό, είναι αγνά. Βάζουν έναν στόχο και απλά δουλεύουν για αυτόν.

Δε με έχει παραξενέψει η συμπεριφορά της. Πήγε με το μέρος του James και του Νίκου στην αρχή, γιατί εκεί ένιωσε πιο οικεία. Όταν συναντάς έναν άνθρωπο που τον ξέρεις στην έξω ζωή και έχεις περάσει πράγμα μαζί, θέλοντας και μη, έχεις πιο πολύ εμπιστοσύνη σε αυτό το άτομο. Για αυτό πήγε προς εκείνη την πλευρά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοσμάς.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share