Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Περικλής Κονδυλάτος: "Χωρίς τον Τριαντάφυλλο το Survivor δεν θα είχε την επιτυχία που έχει"

"Αυτό που βλέπετε είναι ένα μονταρισμένο πράγμα"

8 Μαρτίου 2021 12:50
Περικλής Κονδυλάτος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό και μάλιστα την ώρα που ανέλυε την δική του εμπειρία στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν απέναντί του, στην εκπομπή Ευτυχείτε, και μιλούσε γι' αυτόν και την συμπεριφορά του...

Είναι γνωστό άλλωστε πως σε κάθε ένα κανάλι θα βρεις έναν πρώην παίκτη του Survivor να δίνει συνέντευξη... Ο Περικλής, λοιπόν, παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για πολλά πράγματα αλλά και για τον χαρακτήρα του που δεν άφησε να φανεί στο παιχνίδι...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Οι αποκαλύψεις του Περικλή Κονδυλάτου για το Survivor

"Είμαι δυο εβδομάδες στην Ελλάδα, έφαγα πάρα πολύ, δηλαδή τόσο πολύ δεν έχω ξανά φάει και ποτέ κι έφαγα πράγματα που για μεγάλο διάστημα δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να φάει. Προσέχω πάρα πολύ, μ' αρέσει η υγιεινή διατροφή. Δεν έχω ξανά ζήσει κάτι τέτοιο, να πεινάω τόσο πολύ. Νομίζω στην κοινωνία που ζούμε ακόμα κι ένας πολύ φτωχός άνθρωπος μπορεί να πάει μέχρι το πιο κοντινό περίπτερο και να πάρει κάτι να φάει.

Δεν τα έχω δει ολόκληρα κάπου τα επεισόδια του Survivor. Έχω πει ότι γνωρίζω ότι μπορεί να υπερέβαλα όπως και όλοι μας μέσα, είμαι μια εκδοχή του εαυτού μας, όχι ο εαυτός μας απόλυτα. Αυτό που βλέπετε είναι ένα μονταρισμένο πράγμα. Δεν εννοώ ότι μου βάλαν λόγια που δεν είπα, είπα το ξανά λέω τα είπα το παραδέχομαι κι έτσι είναι αλλά είναι κι άλλα τα οποία εσείς δεν τα είδατε και είναι πάρα πολλά, θετικά. Είχαμε πάρα πολύ καλές στιγμές με τα παιδιά.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος και θεωρώ πως χωρίς αυτόν το show δεν θα είχε την τεράστια επιτυχία που έχει." είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share