Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 08/03, part.2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

8 Μαρτίου 2021 11:45
Survivor spoiler 08/03, part.2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 08/03: Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα στο Survivor 4 με την χαμένη ομάδα να μάχεται μετά για την ατομική ασυλία! Ποιος θα την κερδίσει;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Χτες το Survivor επέστρεψε με το απόλυτο έπαθλο της χρονιάς, μέχρι στιγμής, αφού ο Ατζούν χάρισε ένα γεύμα στη νικήτρια ομάδα με πλήρης γεύμα και χορό μέσα στο σκάφος στη μέση της Καραϊβικής! Μεγάλοι νικητές, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από την Παρασκευή κιόλας, ήταν οι μπλε με 10-3! Παρότι το κλίμα στην ομάδα τους είναι τραγικό, με τους Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία να έχουν γίνει μια ξεχωριστή υποομάδα οι μπλε άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και ενώθηκαν ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη!

Από την άλλη, στους κόκκινους, με εξαίρεση ένα μίνι τσακωμό σχετικά με τις προμήθειες του Γιώργου Κοψιδά, το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, παρά την ήττα σε ένα τόσο σπουδαίο έπαθλο! Οι κόκκινοι το διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο ώστε να πάνε με την κατάλληλη ψυχολογία στη πρώτη μάχη για την ασυλία.

Την περασμένη εβδομάδα οι κόκκινοι μέτρησαν δύο νίκες στις ασυλίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τους μπλε να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης! Πλέον όμως είναι μια νέα εβδομάδα, με καινούργια δεδομένα και τους μπλε πιο αποφασισμένους από ποτέ.

Survivor spoiler 08/03, part.2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;

Survivor spoiler 08/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη μάχη ασυλίας

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε το trailer πριν από λίγα λεπτά και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει! Ένας στίβος μάχης αρκετά δύσκολος, με τον στόχο να είναι διπλός! Πρώτα θα πρέπει να τοποθετήσει τον στόχο και στην συνέχεια να σπάσουν κάτι πλακάκια.

Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κόκκινο προβάδισμα αλλά δεν πρόκειται ακόμα για spoil. Άλλωστε ο στίβος μάχης τους ταιριάζει περισσότερο, αν σκεφτεί κανείς πως δεν θα αγωνιστεί και ο Τριαντάφυλλος, μιας και ο συγκεκριμένος στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;

Πάμε τώρα στο θέμα της ατομικής ασυλίας. Από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία θα αναφέρουμε τα δεδομένα και για τις δύο! Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως το trailer πλέον δεν προδίδει το παραμικρό και δίνονται μοντάζ στα πλάνα του trailer σε σχέση με το τι θα δούμε κανονικά! Δηλαδή όποιος κερδίσει ατομική ασυλία δεν σημαίνει πως στο trailer θα τον δείξει με το κολιέ της ασυλίας! Το είδαμε και την προηγούμενη βδομάδα με τον Τζέιμς!

Survivor spoiler 08/03

Πάμε στο "ζουμί" της υπόθεσης τώρα! Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι χάνουν οι μπλε! Φαβορί για ατομική είναι ξανά Τζέιμς και Νίκος που θα τα δώσουν όλα διότι είναι πολύ πιθανό να βρεθούν υποψήφιοι! Από τα φαβορί και ο Αλέξης Παππάς που έχει αποδείξει ότι στις ατομικές ασυλίες το έχει, ίσως και ο Πάνος Καλίδης. Πάντως ένα spoil που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες θέλει ως νικήτρια της ατομικής την Άννα Μαρία. Ωστόσο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Από την άλλη πλευρά, αν χάσουν οι κόκκινοι, Γιώργος Κοψιδάς, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα και Γιώργος Κόρο είναι τα φαβορί και φυσιολογικά η ατομική ασυλία θα καταλήξει κάπου εκεί! Για περισσότερα μόλις έχουμε τα σίγουρα spoils στα χέρια μας.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share