Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: "Την πρώτη μέρα η Ανθή έψαχνε που είναι η τουαλέτα"

Καλά (δεν) πήγε αυτό!

8 Μαρτίου 2021 11:25
Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις το τελευταίο διάστημα, την Κάτια Ταραμπάνκο θα βρεις να είναι καλεσμένη σε κάποια εκπομπή παρά το γεγονός ότι τρέχει και με την καινούργια επιχείρηση που ετοιμάζει.

Το πρωί της Δευτέρας η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε την εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εννοείται πως αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στην Ανθή Σαλαγκούδη, που ήταν και συμπαίκτριά της.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Οι αποκαλύψεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη

"Κοίταξε να δεις η Ανθή ήταν ένας πάρα πολύ ήσυχος χαρακτήρας ο οποίος είχε μπει και είχε σοκαριστεί πάρα πολύ, δηλαδή δεν ήξερε λογικά που έμπαινε. Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα που μπήκε έψαχνε που θα πάμε τουαλέτα, αν θα έχουμε κάτι, το οποίο δεν υπήρχε και ήμασταν στη φύση και ήταν τρομοκρατημένη δηλαδή σχεδόν ήμουν τόσο κοντά της εκείνη την στιγμή και της έλεγα να σε βοηθήσω, να σου κάνω κάτι γιατί σχεδόν την λυπόμουν για το σοκ που είχε.

Τώρα, λογικά της άρεσε όλο αυτό την έβλεπα είχε βρει την φάση της, έφευγε στην παραλία έκανε ηλιοθεραπεία, κολυμπούσε.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share