Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Βούιξε ο Άγιος Δομίνικος - Ζευγάρι ο Αλέξης με την Χριστίνα;

Κάποια μάτια τους έπιασαν στα πράσα

8 Μαρτίου 2021 09:50
Survivor spoiler: Βούιξε ο Άγιος Δομίνικος - Ζευγάρι ο Αλέξης με την Χριστίνα;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να έχει απομονωθεί στην ομάδα των μπλε όμως σενάρια τον θέλουν να έχει έρθει κοντά με την Χριστίνα Κεφαλά.

Τι και αν αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης, ο Αλέξης Παππάς φαίνεται να βρίσκει παρηγοριά στο πρόσωπό της Χριστίνας Κεφαλά! Φήμες θέλουν τα δύο παιδιά, μετά την αποχώρηση του Κρις να έχουν έρθει πιο κοντά, όχι απαραίτητα ερωτικά αλλά φιλικά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Αλέξης δεν άφησε τον χρόνο να πάει χαμένο και ήρθε πιο κοντά με την Χριστίνα. Μάλιστα πλάνα που είδαμε από το πάρτι της μπλε ομάδας στο σκάφος, Αλέξης και Χριστίνα πλησιάστηκαν επικίνδυνα! Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε και στο Twitter.

Βούιξε ο Άγιος Δομίνικος - Ζευγάρι ο Αλέξης με την Χριστίνα

Από την άλλη έχουμε παρατηρήσει πως ο Αλέξης Παππάς έχει μια τάση να έρχεται πιο κοντά σε κάποια κορίτσια ώστε να έχει έναν συμπαίκτη στο παιχνίδι! Προσπάθησε να το κάνει στην αρχή με την Άννα Μαρία, το πέτυχε ένα φεγγάρι με την Ελευθερία Ελευθερίου και τώρα έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα Κεφαλά.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν και η Χριστίνα να μην είναι αδιάφορη προς το πρόσωπο του Αλέξη και δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τον ηθοποιό! Ο ίδιος ο Αλέξης προσπαθεί είναι η αλήθεια να ενσωματωθεί στην κλίκα του Σάκη, μέσω της Χριστίνας και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να δούμε να συμβαίνει αυτό.

Πάντως ζευγάρι ο Αλέξης Παππάς με την Χριστίνα Κεφαλά δεν είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά έχουν έρθει κοντά! Μην ξεχνάμε μάλιστα πως ο Αλέξης έχει σχέση εκτός Survivor, την ίδια στιγμή που η Χριστίνα δηλώνει ελεύθερη!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share