Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: "Άντε γ@μ@σ@@" - Άγριος τσακωμός Άννας Μαρίας - Μαριαλένας πίσω από τις κάμερες!

Κόλαση στο στρατόπεδο των μπλε!

8 Μαρτίου 2021 09:09
Survivor spoiler:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Δεν είναι μόνο ο τσακωμός του Σάκη με τον Τζέιμς αλλά και εκείνος της Μαριαλένας με την Άννα Μαρία που έχει κάνει κόλαση το στρατόπεδο των μπλε!

Όλες τις τελευταίες ημέρες σας έχουμε αποκαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Τζέιμς Καφετζή και ο τσακωμός αυτός έχει επηρεάσει και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την Άννα Μαρία Βέλλη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τι έχει συμβεί; Τα δύο κορίτσια από την πρώτη μέρα που βρέθηκαν στην ίδια ομάδα έγιναν κολλητές μέσα στο παιχνίδι! Έλεγαν τα μυστικά τους η μια στην άλλη, ενώ συχνά πυκνά έκραζαν από κοινού κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, όπως την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και τον Σάκη μόλις εκείνος μπήκε στο παιχνίδι!

μαριαλένα Survivor

Πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η Μαριάλενα, όπως ήταν λογικό, έχει έρθει κοντά με τον Σάκη και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Άννα Μαρία. Ειδικά κάποια λόγια που έβαλε ο Σάκης στην Μαριαλένα για την Άννα Μαρία, έκαναν την τελευταία να βγει από τα ρούχα της! Συγκεκριμένα ο Σάκης αποκάλυψε στην πρώην του πως η φίλη της έχει πολύ κακό όνομα έξω και πως θα είναι καλό για την ίδια να τραβηχτεί από δίπλα της! Και έτσι κι έγινε...

Survivor spoiler: Πως τσακώθηκαν άσχημα οι δύο πρώην κολλητές;

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν και ειδικά στο επεισόδιο της Κυριακής (07/03) είδαμε την Άννα Μαρία με την Μαριαλένα να μην ανταλλάζουν ούτε καλημέρα, ενώ η μία έκραζε την άλλη πίσω από την πλάτη της! Τι έχει συμβεί; Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα κάποιες ώρες μετά τον χοντρό καυγά της Μαριαλένας με τον Τζέιμς στην καλύβα, η Άννα Μαρία έκανε επίθεση στην Μαριαλένα πως έχει γυρίσει την μπιφτέκα για τα μάτια του Σάκη. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Μαριαλένα που άρχισε να βρίζει χυδαία την πρώην φίλη της και σύντομα η κατάσταση ξέφυγε. Βλέπετε και η Άννα Μαρία δεν μπορεί να δεχτεί να μείνει στο περιθώριο ο αγαπημένος της Νίκος και διάλεξε στρατόπεδο! Μόνο που Νίκος και Μαριαλένα πλέον δεν πάνε μαζί, οπότε αποφάσισε να πάει με τον Νίκο!

Άγριος τσακωμός Άννας Μαρίας - Μαριαλένας

Μαρτυρίες αναφέρουν πως οι δύο κοπέλες πλέον δεν ανταλλάζουν ούτε καλημέρα, ενώ θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξουν σε ενδεχόμενο που χάσουν την ασυλία! Θα ψηφίσει η μία την άλλη;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share