Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Σάλος με τον Σάκη Κατσούλη - Και δεύτερη παραβίαση κανονισμών!

Νέα καταγγελία βόμβα για τον Σάκη Κατσούλη, τον φέρνει πιο κοντά στην αποβολή

8 Μαρτίου 2021 08:35
Survivor spoiler: Σάλος με τον Σάκη Κατσούλη - Και δεύτερη παραβίαση κανονισμών!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Κόλαση στο Survivor με τις αποκαλύψεις σχετικά με την συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη στην παραλία των μπλε!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως παρότι μπήκε από τους τελευταίους παίκτες μέσα στο Survivor έχει καταφέρει να φτιάξει την κλίκα του και στην ουσία να χαρακτηρίζεται αρχηγός της μπλε ομάδας!

Εδώ και λίγες μέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ο Σάκης Κατσούλης επιτέθηκε και χτύπησε τον Τζέιμς Καφετζή, πίσω από τις κάμερες, κάτι που φάνηκε και από τα λεγόμενα του τελευταίου στο χθεσινό (07/03) επεισόδιο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor Καταγγελία Τζέιμς για Σάκη

Βάση κανονισμών ο Σάκης Κατσούλης έπρεπε να αποβληθεί αλλά βλέπετε υπάρχει λόγος που μπήκε στο Survivor! Ολόκληρη σαπουνόπερα έχει φτιάξει ο Ατζούν για να το τερματίσει με τα νούμερα τηλεθέασης και θα έδιωχνε τον Σάκη έτσι εύκολα; Μπα..

Ωστόσο χτες έσκασε και νέο βόμβα με πρωταγωνιστή τον κύριο Κατσούλη! Τι ακριβώς; Το αποκάλυψε ο Τζέιμς μιλώντας στο Νίκο αλλά ελάχιστοι το κατάλαβαν!

Survivor: Και δεύτερη παραβίαση κανονισμών από τον Σάκη Κατσούλη

Ποια είναι η δεύτερη "παρανομία" του Σάκη; Πως διέρρευσε πράγματα που γίνονται έξω στους νέους παίκτες! Να μου πείτε αυτό γίνεται συνέχεια. Ναι, αλλά το υποθέτουμε, τώρα μιλάμε πως έχουμε καταγγελία! Και βάση κανονισμού αυτό απαγορεύεται!

Survivor spoiler: Σάλος με τον Σάκη Κατσούλη

Ο Τζέιμς στο χθεσινό επεισόδιο κάποια στιγμή ανέφερε πως ο Αλέξης Παππάς του είπε ότι ένα πουλάκι του αποκάλυψε ότι ο Τζέιμς είναι ο πιο μισητός παίκτης μέσα στο Survivor στο τηλεοπτικό κοινό και πως μόλις βγει υποψήφιος θα φύγει! Μιλώντας λοιπόν με τον Νίκο τόνισαν ότι το "πουλάκι" αυτοί είναι ο Σάκης! Μάλιστα επεσήμαναν πως ίσως το κάνει και επίτηδες για στρατηγική και να μην είναι αλήθεια ότι ο κόσμος δεν τον γουστάρει! Αμ δε φίλε Τζειμς...Δυστυχώς για σένα ισχύει!

Όπως και να έχει όμως είναι μια δεύτερη παραβίαση από τον Σάκη Κατσούλη, η οποία αν ισχύει πρέπει να στείλει τον παίκτη πίσω στην Ελλάδα... Εμείς θα πούμε βέβαια πως το σενάριο αυτό δεν παίζει στο μυαλό του Ατζούν.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share