Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 08/03: Ποια ομάδα κερδίζει τη πρώτη μάχη ασυλίας;

Η μεγάλη μάχη, η νικήτρια ομάδα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

8 Μαρτίου 2021 08:20
Survivor spoiler 08/03: Ποια ομάδα κερδίζει τη πρώτη μάχη ασυλίας;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 08/03: Δευτέρα σήμερα και οι δύο ομάδες δίνουν τη μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Ποιος κερδίζει, μπλε ή κόκκινοι;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Χτες το Survivor επέστρεψε με το απόλυτο έπαθλο της χρονιάς, μέχρι στιγμής, αφού ο Ατζούν χάρισε ένα γεύμα στη νικήτρια ομάδα με πλήρης γεύμα και χορό μέσα στο σκάφος στη μέση της Καραϊβικής! Μεγάλοι νικητές, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από την Παρασκευή κιόλας, ήταν οι μπλε με 10-3! Παρότι το κλίμα στην ομάδα τους είναι τραγικό, με τους Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία να έχουν γίνει μια ξεχωριστή υποομάδα οι μπλε άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και ενώθηκαν ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη!

Survivor spoiler 08/03

Από την άλλη, στους κόκκινους, με εξαίρεση ένα μίνι τσακωμό σχετικά με τις προμήθειες του Γιώργου Κοψιδά, το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, παρά την ήττα σε ένα τόσο σπουδαίο έπαθλο! Οι κόκκινοι το διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο ώστε να πάνε με την κατάλληλη ψυχολογία στη πρώτη μάχη για την ασυλία.

Την περασμένη εβδομάδα οι κόκκινοι μέτρησαν δύο νίκες στις ασυλίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τους μπλε να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης! Πλέον όμως είναι μια νέα εβδομάδα, με καινούργια δεδομένα και τους μπλε πιο αποφασισμένους από ποτέ.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία σήμερα (08/03);

Ο ΣΚΑΙ έχει αργήσει να δώσει ακόμα trailer και ο λόγος είναι προφανής! Ο Γιώργος Λιανός γύρισε πριν δύο μέρες στον Άγιο Δομίνικο κι ακόμα δεν έχουν προλάβει να μονταριστούν όλα τα πλάνα. Όλη η φάση έχει πάει λίγο πιο πίσω, οπότε ο ΣΚΑΙ είναι λογικό να έχει αργήσει να δώσει trailer.

Survivor spoiler 08/03: Ποια ομάδα κερδίζει τη πρώτη μάχη ασυλίας;

Ωστόσο από τα πρώτα συμπεράσματα που έχουμε βγάλει για τη νέα εβδομάδα έχουμε να πούμε πως ειδικά οι μπλε έχουν ένα κίνητρο παραπάνω. Πιο είναι αυτό; Πως Τζέιμς και Νίκος, δύο πολύ δυνατοί παίκτες αγωνιστικά, παίζουν το "κεφάλι" τους! Έχουν διασπαστεί από την υπόλοιπη ομάδα και γνωρίζουν πως εφόσον χάσουν είναι πολύ πιθανό να δοθούν υποψήφιοι! Αυτό σε συνδυασμό με την άνοδο της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια, για μας τους χρίζει φαβορί, χωρίς να έχουμε την παραμικρή πληροφορία! Μόλις διαρρεύσει το spoil της ημέρας είμαστε εδώ στο Athensmagazine.gr να το μοιραστούμε μαζί μας!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share