Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Survivor: Σοκ στη κόκκινη παραλία - Δηλητηριώδες σαλάχι τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο

Δεν άντεξε τον πόνο και πήγε στον γιατρό

8 Μαρτίου 2021 00:05
Survivor: Σοκ στη κόκκινη παραλία - Δηλητηριώδες σαλάχι τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα δηλητηριώδες σαλάχι τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον ίδιο να σφαδάζει από τον πόνο και να πηγαίνει στον γιατρό.

Ο παίκτης των Κόκκινων βούτηξε στα νερά του Άγιου Δομίνικου με σκοπό να εξερευνήσει τον βυθό και να ψαρέψει οτιδήποτε καλό βρει.

Ωστόσο, το δάγκωμα από ένα σαλάχι φαίνεται να τον πόνεσε πολύ με αποτέλεσμα να πρήξει το δάχτυλο του και να ζητάει να πάει αμέσως στον γιατρό.

Μετά βέβαια ο ίδιος προσπάθησε να μην τον πάρει από κάτω, λέγοντας μάλιστα ότι και αυτό ήταν μια εμπειρία ενώ λίγο αργότερα ένας καυγάς ξέσπασε μεταξύ αυτού και της Καρολίνας.

Survivor: Έξαλλος με την Καρολίνα ο Κώστας - «Με βουλώνεις, δεν με αφήνεις να μιλήσω»

Εντάσεις και καυγάδες διαδραματίστηκαν στην καλύβα των Κόκκινων, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να τα βάζει με την Καρολίνα και να την κατηγορεί πως δεν τον αφήνει να μιλάει.

Ο Γιώργος Κοψιδάς συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το μοίρασμα φαγητού, και έτσι τους ανακοίνωσε πως πλέον όλα θα μοιράζονται ισόποσα και πως επειδή αυτός είναι vegan δεν σημαίνει πως πρέπει να τρώει παραπάνω.

Survivor: Έξαλλος με την Καρολίνα ο Κώστας

Η κουβέντα αυτή στάθηκε αφορμή για τον καυγά μεταξύ Κώστα και Καρολίνας, με τον πρώτο να την κατηγορεί πως συνέχεια επιβάλλει την γνώμη της αναφορικά με το φαγητό και πως συνηθίζει να «του το βουλώνει».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share