Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Έξαλλος με την Καρολίνα ο Κώστας - «Με βουλώνεις, δεν με αφήνεις να μιλήσω»

«Ξέρεις τι πάει να πει κορίτσι μου ελευθερία του λόγου;»

7 Μαρτίου 2021 23:57
Survivor: Έξαλλος με την Καρολίνα ο Κώστας - «Με βουλώνεις, δεν με αφήνεις να μιλήσω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντάσεις και καυγάδες διαδραματίστηκαν στην καλύβα των Κόκκινων, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να τα βάζει με την Καρολίνα και να την κατηγορεί πως δεν τον αφήνει να μιλάει.

Ο Γιώργος Κοψιδάς συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το μοίρασμα φαγητού, και έτσι τους ανακοίνωσε πως πλέον όλα θα μοιράζονται ισόποσα και πως επειδή αυτός είναι vegan δεν σημαίνει πως πρέπει να τρώει παραπάνω.

Survivor: Έξαλλος με την Καρολίνα ο Κώστας

Η κουβέντα αυτή στάθηκε αφορμή για τον καυγά μεταξύ Κώστα και Καρολίνας, με τον πρώτο να την κατηγορεί πως συνέχεια επιβάλλει την γνώμη της αναφορικά με το φαγητό και πως συνηθίζει να «του το βουλώνει».

Survivor: Η Καρολίνα «δίκασε» τον James - «Πόσες μάσκες θα βάλεις;»

Η στρατηγική του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor φαίνεται να έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, με την Καρολίνα να τον «στολίζει» κανονικότητα.

Ο παίκτης των Μπλε συνεχίζει απτόητος τις τακτικές και τις στρατηγικές του, ειδικά μετά το επεισόδιο μεταξύ Μπάρτζη, Μαριαλένας και Σάκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αυτήν όμως την φορά εναντιώθηκε και η Κόκκινη Ομάδα και συγκεκριμένα η Καρολίνα, με την ίδια να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φαίνονται ξεκάθαρα οι μεταβολές στην Μπλε ομάδα με την Μαριαλένα και τον Σάκη. Αυτό δεν αρέσει στον James που ξεμπρόστιασε όταν ήρθαν τα νέα παιδιά λέγοντας να βάλουν τον Σάκη στον τάκο.

Σε ποιο θρόνο βρίσκεσαι; Δημοκρατίας; Τυραννίας; Ολιγαρχίας; Όποιος είσαι τέλος πάντων. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε στην Μαριαλένα.

Τον θεοποίησαν και τα έχει κάνει π…α με όλους κι είναι εκεί ήσυχος στον θρόνο του. Πόσες μάσκες θα βάλεις επιτέλους; Πραγματικά κουράζεις.»

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share