Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Ο Ασημακόπουλος παρακαλεί να είχε πατέρα τον Ατζούν

Θέλει Τούρκο μπαμπά

7 Μαρτίου 2021 23:22
Survivor: Ο Ασημακόπουλος παρακαλεί να είχε πατέρα τον Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ξαφνική εκδήλωση αγάπης προχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, εκφράζοντας το πόσο πολύ θα ήθελε να έχει για μπαμπά τον.. Ατζούν!

Μπορεί η Κόκκινη ομάδα να έχασε τον σημερινό αγώνα επάθλου, αλλά επέστρεψε στην καλύβα με αρκετή διάθεση και χαρά.

Survivor: Ο Ασημακόπουλος παρακαλεί να είχε πατέρα τον Ατζούν

Μάλιστα, σε μια συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες του, αποκάλυψε ότι τον συμπαθεί αρκετά και πως του φαίνεται ένας πολύ ευγενικός και φιλικός άντρας και κυρίως πως του εμπνέει μια εμπιστοσύνη και μια οικειότητα.

Το κορυφαίο όμως ήταν, μόλις αποκάλυψε πως θα ήθελε να τον έχει και για μπαμπά, τονίζοντας την πόσο ωραία ζωή θα έκανε στο.. Μαϊάμι! Δεν σχολίασε ωστόσο μόνο ο Γιώργος τον παρουσιαστή, αλλά και οι χρήστες του Twitter!

Survivor 4: "Ο Ασημακόπουλος βάζει σπιουνιές στις ομάδες"

Η Έλενα Κρεμλίδου μπορεί το μεσημέρι της Πέμπτης να μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την Άννα Μαρία και το Survivor αλλά το πρωί της Παρασκευής αποφάσισε να μιλήσει την κάμερα του Πρωινού τόσο για τους συμπαίκτες της όσο και για την αντίπαλη ομάδα. Τι ανέφερε για τον Ασημακόπουλο;

"Έφυγα καθαρά για λόγους υγείας. Αν ήταν το κλίμα καλύτερο, δεν ήμουν στον ήλιο όλη μέρα, δεν είχα πάθει αφυδάτωση και ηλίαση και ήταν και καλύτερο το κλίμα με τα παιδιά ίσως να γινόμουν καλύτερα και να έμενα. Με πείραξε το ότι αναφέρθηκαν πάρα πολύ στην εμφάνιση και τα κιλά μου ότι ήμουν τελείως διαφορετική στο instagram και διαφορετική στο παιχνίδι. Το οποίο είναι αστείο γιατί είμαι ένας... διαβάστε τις δηλώσεις της Κρεμλίδου για τους παίκτες του Survivor στο Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share