Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Η ερώτηση του Ατζούν που προκάλεσε αμηχανία μεταξύ Μαριαλένας - Σάκη

Κοκκίνισαν και οι δύο!

7 Μαρτίου 2021 23:03
Survivor: Η ερώτηση του Ατζούν που προκάλεσε αμηχανία μεταξύ Μαριαλένας - Σάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον σημερινό στίβο μάχης έφτασαν οι παίκτες του Survivor, με τον Ατζούν να προκαλεί έντονη αμηχανία με τις ερωτήσεις του στην Μαριαλένα και τον Σάκη.

Οι δύο πρώην σύντροφοι με το πέρας των ημερών φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά, με τον Σάκη μάλιστα να δηλώνει πως μπήκε στο παιχνίδι για να βοηθήσει την Μαριαλένα!

Survivor 4: Η ερώτηση του Ατζούν που προκάλεσε αμηχανία μεταξύ Μαριαλένας - Σάκη

Ο Ατζούν φαίνεται να είναι θαυμαστής της σχέσης που έχουν για αυτό και προσπαθεί συνεχώς να ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα! Με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η Μπλε Ομάδα, ο παρουσιαστής τόνισε στην Μαριαλένα πόσο πολύ συγκινήθηκε με τον μπαμπά του Σάκη.

Στο άκουσμα της δήλωσης αυτοί, το πρώην ζευγάρι φαίνεται να κατακοκκίνησε, με την Μαριαλένα να δηλώνει πως γνώριζε καλά τον.. πρώην πεθερό της και πως είναι πολύ φυσιολογικό και ανθρώπινο να συγκινηθεί!

Survivor: Οι μπλε διέσυραν τους κόκκινους και πήραν το τεράστιο έπαθλο!

Survivor 4: Τεράστια νίκη για τους μπλε στο μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί μέχρι σήμερα αφού επικράτησαν με 10-3 των κόκκινων!

Ο Ατζούν, πριν την έναρξη του αγωνίσματος, είχε αποκαλύψει πως το σημερινό έπαθλο θα είναι ένα μεγάλο γεύμα για την ομάδα των μπλε μέσα σε ένα σκάφος που θα τους περιμένει στη μέση της Καραϊβικής σε ένα ανεπανάληπτο πάρτι με μουσική!

Survivor: Οι μπλε διέσυραν τους κόκκινους και πήραν το τεράστιο έπαθλο!

Το τεράστιο αυτό έπαθλο έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο στους μπλε και επικράτησαν πολύ εύκολα με 10-3, με τις γυναίκες της ομάδας που συνήθως έχαναν να χαρίζουν έξι από τις δίκες νίκες στην ομάδα τους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share