Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Οι μπλε διέσυραν τους κόκκινους και πήραν το τεράστιο έπαθλο!

Γεύμα σε σκάφος και ανεπανάληπτο πάρτι για τους μπλε!

7 Μαρτίου 2021 22:36
Survivor: Οι μπλε διέσυραν τους κόκκινους και πήραν το τεράστιο έπαθλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Τεράστια νίκη για τους μπλε στο μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί μέχρι σήμερα αφού επικράτησαν με 10-3 των κόκκινων!

Ο Ατζούν, πριν την έναρξη του αγωνίσματος, είχε αποκαλύψει πως το σημερινό έπαθλο θα είναι ένα μεγάλο γεύμα για την ομάδα των μπλε μέσα σε ένα σκάφος που θα τους περιμένει στη μέση της Καραϊβικής σε ένα ανεπανάληπτο πάρτι με μουσική!

Survivor: Οι μπλε διέσυραν τους κόκκινους και πήραν το τεράστιο έπαθλο!

Το τεράστιο αυτό έπαθλο έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο στους μπλε και επικράτησαν πολύ εύκολα με 10-3, με τις γυναίκες της ομάδας που συνήθως έχαναν να χαρίζουν έξι από τις δίκες νίκες στην ομάδα τους!

Survivor: Ράκος ο Αλέξης με την αποχώρηση του Κρις - «Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ»

Φανερά στεναχωρημένος φάνηκε να είναι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη.

Οι δύο παίκτες των Μπλε ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και αρκετά ωστόσο απομονωμένοι από τους συμπαίκτες τους, χωρίς αυτό βέβαια να τους πτοεί ιδιαίτερα.

Ράκος ο Αλέξης με την αποχώρηση του Κρις

Παρόλα αυτά, ο Κρις αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με αποτέλεσμα το μοντέλο και ο ηθοποιός της ομάδας να είναι αρκετά μόνος, και όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ.

Μάλιστα, στο τέλος τόνισε πως θα γίνει μέλος αυτής της υποομάδας που.. έχει να του προσφέρει τα περισσότερα! Μόλις ωστόσο έφτασε στον αγώνα ασυλίας, ο Ατζούν έσπευσε να τον ρωτήσει για τα συναισθήματα του, με τον ίδιο να δηλώνει την λύπη του αλλά και την επιφύλαξη του, ώστε να φροντίσει να μην ξανά δεθεί με κάποιον τόσο πολύ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share