Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Ράκος ο Αλέξης με την αποχώρηση του Κρις - «Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ»

Φανερά στεναχωρημένος ο παίκτης των Μπλε

7 Μαρτίου 2021 22:11
Survivor: Ράκος ο Αλέξης με την αποχώρηση του Κρις - «Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φανερά στεναχωρημένος φάνηκε να είναι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη.

Οι δύο παίκτες των Μπλε ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και αρκετά ωστόσο απομονωμένοι από τους συμπαίκτες τους, χωρίς αυτό βέβαια να τους πτοεί ιδιαίτερα.

Ράκος ο Αλέξης με την αποχώρηση του Κρις

Παρόλα αυτά, ο Κρις αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με αποτέλεσμα το μοντέλο και ο ηθοποιός της ομάδας να είναι αρκετά μόνος, και όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ.

Μάλιστα, στο τέλος τόνισε πως θα γίνει μέλος αυτής της υποομάδας που.. έχει να του προσφέρει τα περισσότερα! Μόλις ωστόσο έφτασε στον αγώνα ασυλίας, ο Ατζούν έσπευσε να τον ρωτήσει για τα συναισθήματα του, με τον ίδιο να δηλώνει την λύπη του αλλά και την επιφύλαξη του, ώστε να φροντίσει να μην ξανά δεθεί με κάποιον τόσο πολύ.

Survivor spoiler: Τέλος η φιλία Τζέιμς και Μπάρτζη - Χωρίζονται και παλεύουν ποιος θα φύγει από το ριάλιτι

Survivor spoiler: Φοβερές θα είναι οι εξελίξεις στο Survivor, αφού η φιλία του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη φαίνεται πως έρχεται στο τέλος της, μετά από όσα έγιναν εσχάτως, με αποτέλεσμα να χωριστούν και να παλέψουν για το ποιος θα φύγει.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη για το «παρεάκι των τριών», όπως τους έχει χαρακτηρίσει ο Πάνος Καλίδης. Ο Τζέιμς Καφετζής είδε μπροστά του μια «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεν και επιθέσεων, τόσο από τους αντιπάλους όσο από τους συμπαίκτες του, με την έλευση του Σάκη Κατσούλη να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το «γκρέμισμα» της ηγεμονίας του στην «μπλε» παραλία, αφού αυτή τη στιγμή ο ίδιος και ο Σάκης παλεύουν για το ποιος θα είναι αρχηγός.

Τη δεδομένη στιγμή φαίνεται, ότι ο Σάκης έχει ένα προβάδισμα, αφού έχει συγκεντρώσει στην υποομάδα του αρκετούς παίκτες, με την προσθήκη πρωτίστως της Μαριαλένας και δευτερευόντως του Καλίδη να είναι κομβικές, προκειμένου να καταφέρει να πετύχει ένα «πλήγμα» στον διοργανωτή boat party, αν και η στρατηγική του μοιάζει ακόμη να έχει αποτελέσματα, μιας και βάζοντας τον τραγουδιστή στον τάκο, κατάφερε να διώξει τον Κρις Σταμούλη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share