Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Να μου πεις πως ποτέ δεν θα μ' αφήσεις" - Ο Ντάφυ έγραψε τραγούδι για τον Ηλία!

Η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού

7 Μαρτίου 2021 21:44
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ταλέντο του έβγαλε για ακόμα μια φορά στο Survivor ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έγραψε τραγούδι για τον Ηλία Μπόγδανο και έχουν σκοπό να το τραγουδήσουν ντουέτο μόλις βγουν από το Survivor!

"Να μου πεις πως ποτέ δεν θα μ' αφήσεις" είναι ο τίτλος του τραγουδίου, το οποίο ξετρέλανε τους συμπαίκτες τους στην κόκκινη ομάδα και το τραγουδούσαν ρυθμικά όλοι μαζί! Κυρίως τον Παύλο Γαλακτερό αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος δεν σταμάτησε να το χορεύει!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Δείτε το επικό τραγούδι παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor: Εξαγριωμένη η Μαριαλένα - «Απορώ πως δεν κατάλαβα πόσο κακοί άνθρωποι είναι!»

Εκτός εαυτού έχει βγει η Μαριαλένα στο Survivor, μετά τον άγριο καυγά που είχε στο προηγούμενο επεισόδιο με τον Μπάρτζη και τον Τζέιμς.

Παρόλο που οι συγκεκριμένοι παίκτες στην αρχή τα πήγαιναν καλά και ήταν φίλοι, η άφιξη του πρώην της, Σάκη, φαίνεται να έχει αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Survivor: Εξαγριωμένη η Μαριαλένα

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να είναι πια αγανακτισμένη με τα δύο παιδιά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πόσο κακοί άνθρωποι είναι και πόσο απορεί με τον εαυτό της που δεν το είχε καταλάβει νωρίτερα.

Survivor - Μαριαλένα: «Ο Τζέιμς μου είπε να βγάλουμε στον τάκο τον Σάκη»

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τις αποκαλύψεις της Μαριαλένας, η οποία δήλωσε πως ο Τζέιμς την παρότρυνε να βγάλουν στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη.

Η στρατηγική του Τζέιμς φαίνεται να βγήκε προς τα έξω, με την Μαριαλένα να δείχνει αρκετά εκνευρισμένα με όλη την τροπή που έχουν πάρει τα προσωπικά της με τον πρώην της, Σάκη αλλά και τον τσακωμό που είχαν όλοι μεταξύ τους.

Survivor - Μαριαλένα: «Ο Τζέιμς μου είπε να βγάλουμε στον τάκο τον Σάκη»

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως ο Τζέιμς της πρότεινε να ψηφίσουν τον Σάκη, με την πρόφαση να είναι καλύτερα στην διάθεση της και να πως ότι σκέφτεται, το κάνει καθαρά για το καλό της, με την ίδια φυσικά να το αρνείται και να παίρνει το μέρος του πρώην συντρόφου της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share