Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έλενα Κρεμλίδου για Survivor: «Νιώθω τυχερή που δεν είμαι μέσα σε αυτό το πανηγύρι» (Video)

Τι αναφέρει για τους πρώην συμπαίκτες της;

7 Μαρτίου 2021 20:06
Έλενα Κρεμλίδου για Survivor: «Νιώθω τυχερή που δεν είμαι μέσα σε αυτό το πανηγύρι» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου μίλησε στην κάμερα του Σου-Κου Family και φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor. Survivor spoiler 07/03: Υπάρχει τελικά ανατροπή ή όχι με τον μεγάλο νικητή του σημερινού επάθλου στο Survivor; Ποιος κερδίζει; Μπλε ή κόκκινοι;

Η instagrammer δήλωσε αρχικά: «Νιώθω τόσο τυχερή που δεν είμαι μέσα στο παιχνίδι τώρα, σε αυτό το πανηγύρι, γιατί πανηγύρι είναι, θα ήταν δύσκολη η θέση μου. Η χαρά που υπήρξε όταν άλλαξαν οι ομάδες κράτησε 2-3 μέρες, τίποτα».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Τζειμς Καφετζή πριν το παιχνίδι, η ίδια αποκάλυψε: «Γνωριστήκαμε για μια μέρα στη Ρόδο στα πλαίσια διακοπών δουλειάς που είχα, δεν ήμασταν φίλοι ή κολλητοί.

Ενώ μίλησε και για την Ανθή Σαλαγκούδη: «Νιώθω ότι όντως δε μπορούσε αλλά δεν ήθελε και να μπορέσει, σπάνια γούσταρε να παίξει, ούτε εγώ ήμουν η καλύτερη αλλά γούσταρα. Η Ανθή δε τα έβαζε όλα στο run».

Survivor 4: Αποκάλυψη Κονδυλάτου - «Με την Ανθή Σαλαγκούδη δεν έκανα...» (Video)

Survivor 4: Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, για την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως επίσης και για άλλους συμπαίκτες του. Ενώ, χαμός προβλέπεται να γίνει απόψε 7/3 στην παραλία των Κόκκινων! Διέρρευσαν πλάνα και φυσικά το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζει!

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ανθή, αποκαλύπτοντας πως κολλητή παρέα δεν έκαναν, καθώς είχε ένα δικό του πρόγραμμα. Μάλιστα, όπως δήλωσε με κανέναν ουσιαστικά δεν έκανε παρέα.

Όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει μερικούς από τους συμπαίκτες του, χαρακτήρισε τον Γιώργο Κοψιδά μονοκόμματο, τον Τριαντάφυλλο αδερφό και κολλητό, ενώ τον Γιώργο Ασημακόπουλο νικητή του παιχνιδιού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share