Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Η είσοδος του πρώην της Μαριαλένας, έγινε επίτηδες!"

"Ο Γιώργος είναι σίγουρος για την Μαριαλένα!"

7 Μαρτίου 2021 12:05
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Ανδρέας Τσαμπούκος, μίλησε στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, δηλώνοντας πως έγινε επίτηδες από την παραγωγή του Survivor 4!

Όπως σχολίασε, η Μαριαλένα είναι ένα ηθικό παιδί και σίγουρα προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση λόγω της σχέσης της έξω από το παιχνίδι με τον Γιώργο Λιβανή, ενώ με το συμπαίκτη της και πρώην σύντροφό της είχαν μια σχετικά καλή σχέση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Τσαμπούκος και ο ίδιος είναι φίλος με τον τραγουδιστή. "Ναι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συνεργάτες. Ο Γιώργος, επειδή είναι πολύ καλό παιδί και ηθική, απλά παρακολουθεί απέξω, είναι σίγουρος για την Μαριαλένα. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Και δεν μπορεί και να κάνει και πολλά πράγματα".

Δείτε το βίντεο:

Survivor 4: "Σάκης και Μαριαλένα χώρισαν τον Αύγουστο. Ξεκίνησε να βγαίνει με..."

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετές αποκαλύψεις για το χωρισμό της Μαριαλένας και του Σάκη που εδώ και λίγο καιρό συμβιώνουν στο Survivor.

"Σάκης και Μαριαλένα χώρισαν ολοκληρωτικά τον προηγούμενο Αύγουστο. Συγκατοικούσαν στο Περιστέρι, ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός μάζεψε τα πράγματά της η κοπέλα και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Άρχισε να βγαίνει τον Οκτώβρη με τον Γιώργο Λιβάνη και πολύ σύντομα προχώρησαν σε... διαβάστε περισσότερα για το πρώην ζευγάρι που βρίσκεται στο Survivor στο Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share