Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής για τον ξυλοδαρμό του Τζέιμς από τον Σάκη Κατσούλη!

Αποβάλλεται ή όχι ο Κατσούλης;

7 Μαρτίου 2021 09:30
Survivor spoiler: Αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής για τον ξυλοδαρμό του Τζέιμς από τον Σάκη Κατσούλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως ο Σάκης Κατσούλης επιτέθηκε στον Τζέιμς Καφετζή πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα μακριά από τις κάμερες!

Από την πρώτη στιγμή το Athensmagazine.gr σας μετάφερε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με το περιστατικό και την πιθανή απομάκρυνση του Σάκη Κατσούλη από το Survivor 4! Πριν από λίγες ώρες ο ΣΚΑΙ μας έδωσε τα πλάνα από το επεισόδιο της Κυριακής και εκεί όχι απλά δεν βλέπουμε κανέναν τσακωμό ανάμεσα στον Σάκη και τον Τζέιμς αλλά και τον τελευταίο τον βλέπουμε να συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Μπάρτζη!

τσακωμός Κατσούλη - Τζέιμς Survivor

Survivor spoiler: Ποια είναι η απόφαση της παραγωγής για τον Σάκη Κατσούλη; Αποβάλλεται ή όχι;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η παραγωγή προβληματίστηκε αρκετά σχετικά με τον τσακωμό του Σάκη Κατσούλη με τον Τζέιμς Καφετζής και πήρε μια απόφαση βόμβα που αποτελεί μεγάλη ανατροπή.

Τι αποφάσισε λοιπόν η παραγωγή; Να δώσει παράταση ζωής στον Σάκη και να τον κρατήσει στο παιχνίδι, την ίδια ώρα που έσφιξε τα λουριά στον Τζέιμς και του ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στη μπλε ομάδα παρότι είχε δηλώσει πως αν δεν τον αλλάξουν ομάδα θα αποχωρήσει! Μένει να δούμε τώρα την απόφαση του Τζέιμς.

Όσα θα δούμε απόψε στο Survivor

Η ομάδα των πρώην Μαχητών που έφτιαξε από την αρχή ο Τζέιμς, πλέον έχει διαλυθεί σε δυο υποομάδες, με αποτέλεσμα το κλίμα στην παραλία τους να είναι άσχημο.

Από την άλλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πλέον έχει αλλάξει στρατόπεδο και βρίσκεται στο πλευρό του πρώην συντρόφου της. Μάλιστα, όπως είδαμε και στο trailer, η παίκτρια θα κράξει τους δύο παίκτες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "απορώ πως δεν το είχα καταλάβει δυο μήνες, για μένα είναι κακοί άνθρωποι".

Ο στίβος μάχης και το έπαθλο

Ο στίβος μάχης θα έχει υγρό στοιχείο, αλλά και πολλά εμπόδια, ενώ θα απαιτεί καλό στόχο. Στα αγωνίσματα επιστρέφει και η Καρολίνα, έπειτα από ένα μικρό πρόβλημα με την υγεία της, η οποία θα βοηθήσει την Κόκκινη ομάδα, αφού είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού κύκλου!

Η νικήτρια ομάδα θα κάνει βόλτα με σκάφος 25 μέτρων στην Καραϊβική θάλασσα και σίγουρα θα υπάρχει ένα καλό γεύμα. Το εν λόγω έπαθλο είναι το πιο μεγάλο μέχρι σήμερα στο Survivor 4, ενώ έρχονται ακόμη μεγαλύτερα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share