Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - trailer 07/03: Απομονώνονται Νίκος και Τζέιμς μετά τον άγριο τσακωμό!

"Είναι κακοί άνθρωποι" - Άγριο κράξιμο της Μαριαλένας στους δύο παίκτες!

6 Μαρτίου 2021 15:01
Survivor 4 - trailer 07/03: Απομονώνονται Νίκος και Τζέιμς μετά τον άγριο τσακωμό!

Survivor 4 - trailer: Ακόμη ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, θα παρακολουθήσουμε αύριο Κυριακή 7/3 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και το Athensmagazine.gr σας έχει δώσει ήδη ένα spoil (με επιφύλαξη) για τη νίκη. Ωστόσο, τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο;

Συγκεκριμένα, μετά τον άγριο τσακωμό Τζέιμς Καφετζή και Σάκη Κατσούλη, ο πρώτος μαζί με τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη θα απομονωθούν από την υπόλοιπη ομάδα. Η ομάδα των πρώην Μαχητών που έφτιαξε από την αρχή ο Τζέιμς, πλέον έχει διαλυθεί σε δυο υποομάδες, με αποτέλεσμα το κλίμα στην παραλία τους να είναι άσχημο.

Από την άλλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πλέον έχει αλλάξει στρατόπεδο και βρίσκεται στο πλευρό του πρώην συντρόφου της. Μάλιστα, όπως είδαμε και στο trailer, η παίκτρια θα κράξει τους δύο παίκτες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "απορώ πως δεν το είχα καταλάβει δυο μήνες, για μένα είναι κακοί άνθρωποι".

Survivor - Ο στίβος μάχης και το έπαθλο

Ο στίβος μάχης θα έχει υγρό στοιχείο, αλλά και πολλά εμπόδια, ενώ θα απαιτεί καλό στόχο. Στα αγωνίσματα επιστρέφει και η Καρολίνα, έπειτα από ένα μικρό πρόβλημα με την υγεία της, η οποία θα βοηθήσει την Κόκκινη ομάδα, αφού είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού κύκλου!

Η νικήτρια ομάδα θα κάνει βόλτα με σκάφος 25 μέτρων στην Καραϊβική θάλασσα και σίγουρα θα υπάρχει ένα καλό γεύμα. Το εν λόγω έπαθλο είναι το πιο μεγάλο μέχρι σήμερα στο Survivor 4, ενώ έρχονται ακόμη μεγαλύτερα, όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share