Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 07/03: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο την Κυριακή!

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο για το ριάλιτι επιβίωσης!

6 Μαρτίου 2021 07:45
Survivor spoiler 07/03: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο την Κυριακή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μετά από 3 βράδια το Survivor 4 επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή με έναν αγώνα επάθλου και τους μπλε με τους κόκκινους να δίνουν τη μεγάλη μάχη!

Το επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή έχει γυριστεί εδώ και δύο μέρες, χωρίς φυσικά τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος επέστρεψε εδώ και λίγες ώρες στον Άγιο Δομίνικο! Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τους κόκκινους να είναι πανίσχυρους να κερδίζουν αγώνισμα επάθλου και ασυλίες και να χάνουν μόνο την επικοινωνία!

Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη έκανε καλό στην ομάδα, ενώ μέσα στην εβδομάδα έχασαν οριστικά και την Σοφία Μαργαρίτη! Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα που δεν μπορεί να μπει νέος παίκτης; Σενάριο θέλει τον Κρις Σταμούλη να μπαίνει στη κόκκινη ομάδα, αφού είναι ο τελευταίες παίκτης που αποχώρησε και δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του τηλέφωνο φουντώνοντας τα σενάρια. Ωστόσο το σενάριο αυτό διαψεύτηκε από το Athensmagazine.gr και λίγες ώρες μετά ο Κρις βγήκε και μίλησε και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love It!

Survivor spoiler - Κρις Σταμούλης

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει αύριο;

Πάμε λοιπόν! Μέχρι στιγμής δεν είμαστε σε φάση να το γνωρίζουμε σίγουρα το spoiler! Τις τελευταίες ώρες λοιπόν έχει διαρρεύσει μια φήμη που θέλει τους μπλε, παρότι έχουν διασπαστεί στην παραλία, να φτάνουν στη νίκη! Θα επιβεβαιωθεί το spoil που έχει διαρρεύσει από το πρωί της Παρασκευής ή όχι; Λίγες ώρες ακόμα υπομονή και θα σας ενημερώσουμε με νέο spoil.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share