Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τέλος η φιλία Τζέιμς και Μπάρτζη - Χωρίζονται και παλεύουν ποιος θα φύγει από το ριάλιτι

Χαμός στην μπλε παραλία - Απόλυτη «διάλυση» και... ο καθένας για τον εαυτό του

5 Μαρτίου 2021 17:46
Survivor spoiler: Τέλος η φιλία Τζέιμς και Μπάρτζη - Χωρίζονται και παλεύουν ποιος θα φύγει από το ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φοβερές θα είναι οι εξελίξεις στο Survivor, αφού η φιλία του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη φαίνεται πως έρχεται στο τέλος της, μετά από όσα έγιναν εσχάτως, με αποτέλεσμα να χωριστούν και να παλέψουν για το ποιος θα φύγει.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη για το «παρεάκι των τριών», όπως τους έχει χαρακτηρίσει ο Πάνος Καλίδης. Ο Τζέιμς Καφετζής είδε μπροστά του μια «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεν και επιθέσεων, τόσο από τους αντιπάλους όσο από τους συμπαίκτες του, με την έλευση του Σάκη Κατσούλη να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το «γκρέμισμα» της ηγεμονίας του στην «μπλε» παραλία, αφού αυτή τη στιγμή ο ίδιος και ο Σάκης παλεύουν για το ποιος θα είναι αρχηγός.

Τη δεδομένη στιγμή φαίνεται, ότι ο Σάκης έχει ένα προβάδισμα, αφού έχει συγκεντρώσει στην υποομάδα του αρκετούς παίκτες, με την προσθήκη πρωτίστως της Μαριαλένας και δευτερευόντως του Καλίδη να είναι κομβικές, προκειμένου να καταφέρει να πετύχει ένα «πλήγμα» στον διοργανωτή boat party, αν και η στρατηγική του μοιάζει ακόμη να έχει αποτελέσματα, μιας και βάζοντας τον τραγουδιστή στον τάκο, κατάφερε να διώξει τον Κρις Σταμούλη.

Survivor spoiler: Τελειώνει η «συμμαχία» Τζέιμς και Μπάρτζη

Η στρατηγική του, όμως, ενόχλησε τους περισσότερους στην ομάδα, η οποία του επιτέθηκε και, αν εξαιρέσει κανείς τους Νίκο και Άννα Μαρία, οι σύμμαχοι προς το παρόν του έχουν στερέψει. Αν, δε, αποτύχει η προσπάθεια προσέγγισης του Αλέξη Παππά, είναι βέβαιο πως θα υπάρξει εσωστρέφεια για αυτή την τριάδα, με συνέπεια να πρέπει να χωριστούν για να… σώσουν τον εαυτό τους, «μαχόμενοι» για το ποιος θα καταφέρει να παραμείνει στο Survivor.

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να δούμε κάποια απομάκρυνση μεταξύ τους, θέλοντας να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους, ώστε να μην αποχωρήσουν ακόμη από το παιχνίδι. Σε αυτό, φυσικά, ρόλο θα παίξει και η ετυμηγορία του κοινού, σε περίπτωση που βρεθούν υποψήφιοι, καθώς δεν αποκλείεται σύντομα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share