Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Θα κρατήσει το Survivor 4 μέχρι τα μέσα Αυγούστου; Απίστευτη ανατροπή

Survivor και το καλοκαίρι;

5 Μαρτίου 2021 14:27
Survivor spoiler: Θα κρατήσει το Survivor 4 μέχρι τα μέσα Αυγούστου; Απίστευτη ανατροπή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη έφερε σήμερα στο φως πρωινή εκπομπή που θέλει το Survivor 4 να τραβάει μέχρι και τον Αύγουστο!

Απίστευτο σενάριο που αν θέλετε την άποψη του Athensmagazine.gr πολύ δύσκολα θα υλοποιηθεί! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, ακούγεται έντονα το σενάριο τελευταίο που θέλει το Survivor 4 να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, ακόμα και μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο! Μια εξέλιξη που ανατρέπει τα τηλεοπτική δεδομένα!

Ο λόγος είναι σαφές! Το Survivor βαράει τρομερά νούμερα τηλεθέασης και μόνο από το επεισόδιο της Τετάρτης η Ατζούν μίντια έβγαλε 300.000 ευρώ! Τρομερά νούμερα που ζαλίζουν! Επομένως αυτό σε συνδυασμό με την καραντίνα που οδηγεί τους τηλεθεατές να βλέπουν μαζικά τα επεισόδια έχει κάνει την παραγωγή να σκέφτεται την παράσταση του Survivor 4!

Survivor spoiler

Ωστόσο το σενάριο αυτό έχει τρομερές δυσκολίες. Πρώτον το καλοκαίρι στην περιοχή του Αγιού Δομίνικου εμφανίζονται τυφώνες! Μόνο και μόνο από αυτό το σενάριο δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αλλά θα το κάνουμε!

Δεύτερον οι παίκτες δεν φτάνουν μέχρι τότε! Τι θέλουμε να πούμε. Ότι οι προσθήκες ολοκληρώθηκαν και δεν πρόκειται να μπουν νέοι παίκτες. Οπότε θα πρέπει αποχωρήσεις να γίνονται κάθε 2 βδομάδες και όχι κάθε μια!

Τρίτον ο ΣΚΑΙ έχει προγραμματίσει άλλα προγράμματα για το καλοκαίρι και η όλη σκέψη φέρνει αρκετά εκτός προγράμματος το κανάλι!

Τέταρτον και τελευταίο οι παίκτες έχουν υπογράψει εξαρχής ότι το "ταξίδι" τους θα κρατήσει το πολύ μέχρι αρχές Ιουλίου.!

Οπότε όπως καταλαβαίνετε πρέπει να γίνουν αρκετές παρατυπίες για να κρατήσει το Survivor μέχρι τον Αύγουστο! Ωστόσο όταν κρύβονται από πίσω τόσα χρήματα όλα είναι πιθανά.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share