Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ζήτησε να αποχωρήσει η Άννα Μαρία Βέλλη!

Αισθάνεται αδικημένη και θέλει να φύγει - Η είδηση που την έριξε στα πατώματα

5 Μαρτίου 2021 12:50
Survivor spoiler: Ζήτησε να αποχωρήσει η Άννα Μαρία Βέλλη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Νέα βόμβα στο Survivor με την Άννα Μαρία Βέλλη να ζητάει να αποχωρήσει από το Survivor 4, μετά την πίεση που νιώθει τις τελευταίες ημέρες.

Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, πριν 3-4 μέρες, η Άννα Μαρία έφτασε στα όριά της! Συγκεκριμένα ήταν η περίοδος που άρχισε να καταλαβαίνει ότι δικοί της άνθρωποι μέσα στο παιχνίδι την εγκαταλείπουν! Ένιωσε πιεσμένη και προδομένη! Είχε αναφερθεί στον Νίκο Μπάρτζη, αλλά η αλήθεια είναι πως την έχει πληγώσει και η στάση της Μαριαλένας, με την οποία έκανε στενή παρέα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler

Για να μην τα αναλύουμε πολύ, χαζοί δεν είστε, έχετε καταλάβει πάνω κάτω τι παίζει! Η Μαριαλένα ενημερώθηκε για τα πάντα από τον Σάκη, μόλις εκείνος μπήκε στο παιχνίδι. Ο Σάκης την ενημέρωσε πως η Άννα Μαρία είναι από τις πιο μισητές παίκτριες έξω και πως μόλις βγει υποψήφια θα βγει πανηγυρικά. Αυτό ταρακούνησε την Μαριαλένα, η οποία έκοψε τα "πολλά πολλά" με την Άννα Μαρία, αφού πρώτα της εξήγησε τον λόγο.

Αυτό ταρακούνησε την Άννα Μαρία, η οποία άρχισε να καταλαβαίνει τι παίζει στον "έξω κόσμο" και πως μόλις βγει την περιμένουν δύσκολες μέρες! Η κοπέλα το "κράτησε" μέσα της και αποφάσισε να κάνει τον κόσμο να αλλάξει άποψη. Όλα αυτά όμως άλλαξαν ξαφνικά όταν στα αυτιά της έφτασε κάτι άλλο!

Survivor spoiler: Η αποκάλυψη που την οδήγησε στην απόφαση αποχώρησης

Τι συνέβη λοιπόν που έκανε την Άννα Μαρία να καταρρεύσει; Κάποιος από την παραγωγή "σφύριξε" στην youtuber πως ο σύντροφός της την έκανε unfollow από το Instagram και πως στην Ελλάδα συζητιέται έντονα η σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη!

Ζήτησε να αποχωρήσει η Άννα Μαρία Βέλλη!

Η ίδια μόλις το έμαθε έβαλε τα κλάματα και ζήτησε από την παραγωγή να επικοινωνήσει με Ελλάδα αλλιώς θα αποχωρήσει! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σύντροφό της χωρίς αποτέλεσμα. Αυτή η εξέλιξη την έκανε ακόμα περισσότερο ράκος και αποφάσισε να ανακοινώσει στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει από το Survivor. Ωστόσο κατάφεραν να την μεταπείσουν.

Συγκεκριμένα της τόνισαν πως για εκείνη, όπως έχουν έρθει τα πράματα, θα ήταν καλύτερο να συνεχίσει στο παιχνίδι και να προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα της ώστε να πείσει και τον σύντροφό της πως δεν τρέχει τίποτα με τον Νίκο. Γι' αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε μια άλλη Άννα Μαρία στα επόμενα επεισόδιο του Survivor.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share