Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Survivor 4: «Βόμβα» για Λιβάνη-Μαριαλένα - «Είπε ότι δεν είναι σοβαρή η σχέση για να μην τον λένε κερατά»

Δε σταματούν οι αποκαλύψεις για το ζευγάρι και την εμπλοκή του Σάκη

5 Μαρτίου 2021 12:00
Survivor 4: «Βόμβα» για Λιβάνη-Μαριαλένα - «Είπε ότι δεν είναι σοβαρή η σχέση για να μην τον λένε κερατά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έπεσε στο Survivor για τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τις αποκαλύψεις να ακολουθούν η μία την άλλη, τόσο για το πότε ήρθαν οι δυο τους πιο κοντά όσο και για τη στάση του τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής, κατά την επίσκεψή του στο «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Πέμπτης, άφησε να εννοηθεί ότι έχει μια χαλαρή σχέση με την Μαριαλένα, ενώ έδωσε και μπράβο στον Σάκη που την υπερασπίστηκε στους καβγάδες της καλύβας.

Με αφορμή την συνέντευξη αυτή, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό είχε τη δική του, ξεχωριστή ερμηνεία για τα λεγόμενα του τραγουδιστή, για τον οποίο είχε ήδη γίνει γνωστό πως... έχει ξενερώσει.

«Επειδή βλέπει ότι μπορεί να υπάρξει και επανένωση, σου λέει «αν εγώ βγω και πω ότι τα έχουμε θα με πει όλη η Ελλάδα κερατά. Άρα, για να μη με πει όλη η Ελλάδα κερατά λέω ότι δεν είχαμε και κάποια σοβαρή σχέση, ναι μεν αλλά για λίγο διάστημα». Παραλίγο να πει ότι ψωνίζει και από το μαγαζί του Σάκη.

Το θέμα είναι ότι με αυτά και με αυτά, ο Λιβάνης έγινε το πρώτο όνομα στο τραγούδι. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο Λιβάνης. Τώρα τον έμαθα και τον έμαθε και ο πολύς ο κόσμος. Σφάζονται οι εκπομπές για το που θα πάει ο Λιβάνης, ούτε ο Ρέμος και ο Βέρτης μαζί να ήταν ο Λιβάνης!

Δεν είναι ο άνθρωπος που βγαίνει και είναι σίγουρος για τον εαυτό του και λέει «ναι, 2 μήνες τα έχω με την κοπέλα». Λέει ότι είναι μια χαλαρή σχέση, σαν να σου λέει ότι αν τα ξαναφτιάξει με τον Σάκη, δεν είμαι εγώ κερατάς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Survivor 4: Τότε άρχισε να βγαίνει με τον Λιβάνη η Μαριαλένα

Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετές αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Μαριαλένας και του Σάκη που εδώ και λίγο καιρό συμβιώνουν στον Survivor.

«Σάκης και Μαριαλένα χώρισαν ολοκληρωτικά τον προηγούμενο Αύγουστο. Συγκατοικούσαν στο Περιστέρι, ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός μάζεψε τα πράγματά της η κοπέλα και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Άρχισε να βγαίνει τον Οκτώβρη με τον Γιώργο Λιβάνη και πολύ σύντομα προχώρησαν σε σχέση κι από τότε δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τον Σάκη Κατσούλη. Εκείνος προσπάθησε να διατηρήσει κάποια επικοινωνία. Μαθαίνω ότι η μόνη συνάντηση που είχαν ήταν στο προσωπικό γυμναστήριο του Σάκη, έχει φτιάξει έναν ιδιαίτερο χώρο για να πηγαίνει να γυμνάζεται, και πήγε και μάζεψε η Μαριαλένα από εκεί τα τελευταία πράγματα που είχαν απομείνει από την συγκατοίκηση», ανέφερε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share