Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 05/03: Βόμβα μεγατόνων! Αποβάλλεται ο Σάκης; Επιτέθηκε και χτύπησε άσχημα τον Τζέιμς!

Βόμβα στα θεμέλια του Survivor!

5 Μαρτίου 2021 10:48
Survivor spoiler 05/03: Βόμβα μεγατόνων! Αποβάλλεται ο Σάκης;  Επιτέθηκε και χτύπησε άσχημα τον Τζέιμς!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 05/03: Απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor με τον Σάκη Κατσούλη να κινδυνεύει με αποβολή, μετά από άγρια επίθεση στον Τζέιμς Καφετζή!

Μια τρομερή εξέλιξη στο Survivor με πρωταγωνιστές τους Σάκη και Τζέιμς! Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής σας ενημερώσαμε για θερμό επεισόδιο στην ομάδα των μπλε πίσω από τις κάμερες, ωστόσο όπως φαίνεται πρωταγωνιστής δεν είναι ο Νίκος Μπάρτζης αλλά ο Τζέιμς Καφετζής!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αποβάλλεται ο Σάκης από το Survivor

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, ο Σάκης Κατσούλης, για άγνωστο προς το παρόν λόγο, επιτέθηκε και χτύπησε τον Τζέιμς Καφετζή με αποτέλεσμα να παρέμβει η παραγωγή. Μάλιστα ο καυγάς ήταν τόσο άγριος που η παραγωγή εξετάζει σοβαρό το ενδεχόμενο να αποβάλλει τον παίκτη που μπήκε πριν τρεις εβδομάδες στο ριάλιτι, καθώς φαίνεται να είναι εκείνος που ξεκίνησε τον καυγά!

Ωστόσο εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr θα σας ξεκαθαρίζουμε πως το σενάριο αυτό απλά δεν παίζει! Ο Ατζούν έβαλε μέσα τον Σάκη για συγκεκριμένο λόγο και δεν πρόκειται να τον βγάλει αν δεν πετύχει τον σκοπό του! Μάλιστα για να ανεβάσει την ίντριγκα στο παιχνίδι σκέφτεται να στείλει στο πάρτι της Ένωσης και τον Γιώργο Λιβάνη στον Άγιο Δομίνικο για να γίνει της "Πόπης"!

Πάντως το επεισόδιο ήταν αρκετά χοντρό και οι κυρώσεις θα είναι βαριές! Δεν αποκλείεται ο Σάκης να τιμωρηθεί με ανάλογη τιμωρία όπως εκείνη που επιβλήθηκε σε Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share