Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 05/03: ΔΕΝ μπαίνει ξανά στο Survivor ο Κρις Σταμούλης

Ανατροπή δεδομένων!

5 Μαρτίου 2021 10:33
Survivor spoiler 05/03: ΔΕΝ μπαίνει ξανά στο Survivor ο Κρις Σταμούλης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χτες (04/03) η είδηση πως ο Κρις Σταμούλης ενδέχεται να επιστρέψει στο Survivor και μάλιστα στη κόκκινη ομάδα!

Η είδηση βγήκε από την εκπομπή Ευτυχείτε και εμείς σας την μεταφέραμε αμέσως! Σύμφωνα με αυτή υπήρχε σενάριο ο Κρις Σταμούλης να μην επιστρέψει στην Ελλάδα και να μπει ξανά στο ριάλιτι και η φήμη αυτή φούντωσε από το γεγονός πως ο πρώην παίκτης του Survivor δεν είχε ανοίξει το κινητό του κινητό!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 05/03: ΔΕΝ μπαίνει ξανά στο Survivor ο Κρις Σταμούλης

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ! Ο Κρις Σταμούλης δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Survivor. Όχι μόνο ο Κρις Σταμούλης, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος παίκτης φεύγει από το ριάλι και ο λόγος είναι απλός! Πως θα είναι αδικία και για τους παίκτες που βρίσκονται μέσα αλλά κυρίως για εκείνους που έχουν αποχωρήσει!

Ο ΣΚΑΙ είναι ξεκάθαρος πως παίκτης από τη στιγμή που παίρνει την δάδα του και αποχωρεί δεν επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα!

Οπότε σενάριο με επιστροφή του Κρις στο Survivor δεν εφίσταται! Οπότε η κόκκινη ομάδα θα χάσει παίκτρια οικειοθελώς και δεν θα αντικατασταθεί! Συνεχίζουμε ως έχουμε επομένως..

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Καταγγελία βόμβα - "Δεν μπορούσαμε να ψηφίσουμε τον Κρις για να μείνει στο παιχνίδι"

Μετά την χθεσινή ψηφοφορία που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης από το Survivor, το fan club αυτού στο instagram έκανε μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε πως δέχτηκε πολλά μηνύματα που έλεγαν πως δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τον Κρις για να μείνει, ενώ όταν ψήφιζαν τον Αλέξη Παππά η ψήφος τους μετρούσε κανονικά.

Η απάντηση του ΣΚΑΙ στις κατηγορίες για την ψηφοφορία του Survivor

Στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης δόθηκε η απάντηση του ΣΚΑΙ μέσω της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, η οποία υποστήριξε πως ιθύνοντες του σταθμού της είπαν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share