Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 07/03: Έσκασε πληροφορία για την ομάδα που κερδίζει την Κυριακή!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

5 Μαρτίου 2021 09:39
Survivor spoiler 07/03: Έσκασε πληροφορία για την ομάδα που κερδίζει την Κυριακή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor 4 για λίγες μέρες είναι off και αναμένουμε να επιστρέψει την Κυριακή! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Το επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή έχει γυριστεί εδώ και δύο μέρες, χωρίς φυσικά τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο! Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τους κόκκινους να είναι πανίσχυρους να κερδίζουν αγώνισμα επάθλου και ασυλίες και να χάνουν μόνο την επικοινωνία!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη έκανε καλό στην ομάδα, ενώ μέσα στην εβδομάδα έχασαν οριστικά και την Σοφία Μαργαρίτη! Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα που δεν μπορεί να μπει νέος παίκτης; Σενάριο θέλει τον Κρις Σταμούλη να μπαινει στη κόκκινη ομάδα, αφού είναι ο τελευταίες παίκτης που αποχώρησε και δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του τηλέφωνο φουντώνοντας τα σενάρια.

Survivor spoiler 07/03: Έσκασε πληροφορία για την ομάδα που κερδίζει την Κυριακή!

Πάμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης διότι τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια είδηση που θέλει ήδη να έχει βγει spoiler για το νικητή της Κυριακής! Εμείς θεωρούμε απίθανο ακόμα να έχει γίνει γνωστό αλλά σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη!

Survivor spoiler 07/03: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή;

Πάμε λοιπόν! Ο ΣΚΑΙ ακόμα δεν έχει δώσει το trailer του επεισοδίου, κάτι που συνήθως κάνει Παρασκευή βράδυ! Θα το έχουμε σήμερα στα χέρια μας; Αυτό δεν είμαστε σε φάση να το γνωρίζουμε σίγουρα!

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν έχει διαρρεύσει μια φήμη που θέλει τους μπλε, παρότι έχουν διασπαστεί στην παραλία, να φτάνουν στη νίκη!

Survivor spoiler 07/03

Εμείς δεν την συμμεριζόμαστε, αφού θεωρούμε πως είναι πολύ νωρίς να διαρρεύσει ο νικητής από σήμερα και το πιθανότερο είναι να πρόκειται για τα παιχνίδια του... Ατζούν που βγάζει προς τα έξω fake spoil! Ωστόσο σίγουρα μόλις έχουμε στα χέρια μας το trailer θα μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share