Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Μπουνιές οff camera για δύο παίκτες των μπλε - Αποχωρεί ο ένας αν δεν του αλλάξουν ομάδα

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Άγριο σκηνικό που ανατρέπει τα δεδομένα στο ριάλιτι

5 Μαρτίου 2021 07:39
Survivor spoiler: Μπουνιές οff camera για δύο παίκτες των μπλε - Αποχωρεί ο ένας αν δεν του αλλάξουν ομάδα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Άγριο ξύλο παίχτηκε μεταξύ δύο παικτών της μπλε ομάδας, αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση αυτή τη φορά ξέφυγε για τα καλά.

Η πείνα είναι τεράστια στις δύο παραλίες κι αυτό έχει ανεβάσει την ένταση και τα νεύρα στο κατακόρυφο! Οι σχέσεις των παικτών πια είναι σε οριακό σημείο, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δύο παίκτες από την μπλε ομάδα έφτασαν στο σημείο πριν λίγες ώρες να «παίξουν» άγριο ξύλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler

Το γεγονός, όπως μαθαίνουμε, έλαβε χώρα off camera, επομένως μην περιμένετε να δούμε κάτι τέτοιο «στον αέρα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο βγήκε από τα ρούχα του και ζήτησε να αλλάξει ομάδα αλλιώς θα αποχωρήσει από το Survivor οικειοθελώς! Φανταστείτε δηλαδή τι συνέβη αυτό το βράδυ στη παραλία.

Για κακή τύχη των τηλεθεατών αυτό δεν έγινε μπροστά στις κάμερες και δεν πρόκειται να δούμε το παραμικρό. Δεν αποκλείεται ωστόσο να αναφέρουν κάτι οι παίκτες μιλώντας μετά, διότι ο τσακωμός ήταν τόσο μεγάλος που δεν γίνεται να μην επηρεάσει τις σχέσεις!

Survivor spoiler: Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές

Έντονα προβληματισμένη είναι η παραγωγή του Survivor σχετικά με το περιστατικό αυτό και σκέφτεται πολύ έντονα όλα όσα έχουν συμβεί! Ο ένας πρωταγωνιστής του επεισοδίου έπιασε στην παραγωγή και τους το ξεκαθάρισε πως ή πάει στους κόκκινους ή φεύγει! Δεν υπάρχει μέση λύση κι αυτό έχει βάλει την παραγωγή σε προβληματισμό!

Μπουνιές οff camera για δύο παίκτες των μπλε

Ποιοι ήταν τώρα που παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, πάντως το Athensmagazine.gr είναι σε φάση να γνωρίζει πως ο ένας είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ΔΕΝ είναι αυτός που ζήτησε να αλλάξει ομάδα. Ποιος είναι ο άλλος; Ο Αλέξης Παππάς; Πιθανό μιας και ο Σάκης Κατσούλης, με τον οποίο έχει επίσης κόντρα δεν θα άλλαζε με τίποτα ομάδα τώρα που παίρνει την "αρχηγεία" της ομάδας! Μόλις μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share