Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Mαριαλένα-Σάκης σχολιάζουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης! (Video)

Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης!

4 Μαρτίου 2021 19:35
Survivor 4: Mαριαλένα-Σάκης σχολιάζουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Survivor της Τετάρτης στη θέση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού βρέθηκε, στο αγώνισμα επικοινωνίας, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος «τάραξε» τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη με τις ερωτήσεις του για τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας τι είχε συμβεί στα κάστινγκ!

«Στα casting είπε πως και ο πρώην της έκανε αίτηση στο Survivor. Και είπαμε αλήθεια; Οκ τι να πω; Την ρωτήσαμε ποιον θα ήθελες να διαλέξουμε αν υπήρχε επιλογή και είπε «εμένα». Μετά ήρθε ο πρώην της και τον ρωτήσαμε πόσο καιρό είστε χωρισμένοι;

Οι χρόνοι δεν ήταν ίδιοι. Ο ένας έλεγε έξι μήνες, ο άλλος έλεγε ένα μήνα και μπερδευτήκαμε. Ήταν δύσκολο για εμένα να καταλάβω. Ήθελα να μάθω περισσότερα», ανέφερε αρχικά ο Ατζούν, ο οποίος ρώτησε τη Μαριαλένα: «Τι σκέφτεσαι για τον Σάκη;».

«Ο Σάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Τον εκτιμώ σαν άνθρωπο. Τώρα δεν το περίμενα να μπει στο παιχνίδι. Τον είδα ξαφνικά στα κάστινγκ, δεν ήξερα ότι είχε δηλώσει συμμετοχή. Μια μέρα μπήκε ο Σάκης στην καλύβα και έπαθα σοκ. Όλα καλά. Συμβιώνουμε αρμονικά.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Τα έχουμε χωρίσει. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Δεν έχω να χωρίσω ούτε με τη Χριστίνα κάτι. Τη συμπαθώ πολύ, έχω μια χαρά άποψη. Δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα», είπε η Μαριαλένα.

«Εγώ όπως έχω πει, ήρθα εδώ για να τη βοηθήσω. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που τη γνωρίζω καλύτερα από όλα τα παιδιά στο Survivor. Ήρθα με πολύ θετική σκέψη. Είναι από τις καλύτερες παίκτριες στο Survivor και το έχει αποδείξει. Έχω πολύ θετικά συναισθήματα. Χωρίσαμε λίγο διαφορετικά.

Είναι η ίδια ιστορία, από διαφορετικό άτομο. Ήταν προσωπικοί λόγοι, αλλά όχι κάτι σημαντικό. Δεν υπήρχαν τσακωμοί σημαντικοί και θέματα σοβαρά. Δεν της έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και ούτε πρόκειται», είπε ο Σάκης.

«Με τη Χριστίνα γνωριζόμασταν, αλλά όχι κάτι πιο προσωπικό όπως με τη Μαριαλένα», πρόσθεσε ακόμα.

Όσο για το αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης, ο Σάκης ανέφερε: «Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον. Φυσικά, δεν είμαι Θεός, δεν γνωρίζω το μέλλον». Η Μαριαλένα ανέφερε: «Εγώ έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου, δεν ξέρω τι λέει ο Σάκης, έχει τελειώσει η ιστορία μας, τώρα πάμε παρακάτω». «Έχω σχέση στην Ελλάδα. Είχα πριν μπω στο παιχνίδι και εξακολουθώ να έχω, δεν μπορώ να το αρνηθώ, ισχύει», είπε ακόμα η παίκτρια, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share