Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Καταγγελία βόμβα - "Δεν μπορούσαμε να ψηφίσουμε τον Κρις για να μείνει στο παιχνίδι"

Τι απαντάει ο ΣΚΑΙ

4 Μαρτίου 2021 12:25
Survivor spoiler: Καταγγελία βόμβα -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την χθεσινή ψηφοφορία που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης από το Survivor, το fan club αυτού στο instagram έκανε μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε πως δέχτηκε πολλά μηνύματα που έλεγαν πως δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τον Κρις για να μείνει, ενώ όταν ψήφιζαν τον Αλέξη Παππά η ψήφος τους μετρούσε κανονικά.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Η απάντηση του ΣΚΑΙ στις κατηγορίες για την ψηφοφορία του Survivor

Στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης δόθηκε η απάντηση του ΣΚΑΙ μέσω της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, η οποία υποστήριξε πως ιθύνοντες του σταθμού της είπαν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Survivor spoiler 04/03: Αυτή ήταν η διαφορά στις ψήφους - Ούτε στις δέκα ψήφους δεν κρίθηκε η αποχώρηση

Survivor spoiler 04/03: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει σήμερα στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με την διαφορά στις ψήφους της χθεσινής αποχώρησης!

Είναι γνωστό πως ο Κρις Σταμούλης αποχώρησε από το Survivor, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr και το παρεάκι των εξορισμένων με τον Αλέξη Παππά σπάει! Μεγάλο ενδιαφέρον έχει να παρουσιάσει το γεγονός πως θα υποδεχτούν τον Αλέξη τώρα οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι ωστόσο έχουν άλλα να λύσουν και φαίνεται πως το νέο "κομμένο" ζευγάρι από την παρέα και την ομάδα θα είναι αυτό του Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 04/03: Αυτή ήταν διαφορά στις ψήφους

Πάμε όμως στο "ζουμί" της υπόθεσης! Χτες λοιπόν είχαμε μια από τις πιο αγωνιώδης αποχωρήσεις στο Survivor αφού η διαφορά στις ψήφους ήταν ελάχιστα, όχι μόνο ανάμεσα σε δύο αλλά και τρεις! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η διαφορά του Κρις από τον δεύτερο ήταν περίπου 10 ψήφοι, ενώ εκείνος που βρέθηκε στη πρώτη θέση δεν το έκανε εύκολα αφού έκλεισε λίγο παραπάνω και περίπου 100 ψήφους μακριά!

Χαρακτηριστικό είναι πως κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας από την τελευταία θέση και την... αποχώρηση περάσανε και οι τρεις και απλά η μπίλια έκατσε στον Κρις Σταμούλη! Κοντά στην αποχώρηση έφτασε και ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης!

Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο τραγουδιστής ανέβηκε στα τελευταία πέντε λεπτά της ψηφοφορίας και μάλιστα με μαζικές ψήφους κατάφερε να φτάσει στη κορυφή και την πρώτη θέση! Δείτε χαρακτηριστικά παρακάτω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας (δεν είναι επίσημα)!

Survivor spoiler 04/03: Αυτή ήταν διαφορά στις ψήφους

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share