Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021

Survivor: Μετά από 4 σεζόν οι παίκτες ανακάλυψαν το πιο μεγάλο μυστικό της παραλίας

Το παρατηρήσατε;

4 Μαρτίου 2021 11:34
Survivor: Μετά από 4 σεζόν οι παίκτες ανακάλυψαν το πιο μεγάλο μυστικό της παραλίας
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η ανακάλυψη των μαγικών ιδιοτήτων του σταχτόνερου στο Survivor, είναι ένα δώρο για τις επόμενες γενιές παικτών.

Δίχως αμφιβολία, το Survivor αποτελεί το δυσκολότερο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι και ό,τι πιο απλό το να μένεις σε μια καλύβα μπροστά στη θάλασσα, με ελάχιστο φαγητό και να πρέπει να αγωνίζεσαι αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα σε δύσκολους στίβους μάχης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και την έλλειψη κάποιων βασικών αγαθών, που στην καθημερινότητά μας θεωρούνται αυτονόητα. Όπως για παράδειγμα το σαπούνι και το απορρυπαντικό για τα ρούχα. Οι παίκτες σε κάθε Survivor μάθαιναν να ζουν χωρίς αυτά. Έβλεπαν τις μπλούζες τους να λερώνονται και να μένουν έτσι για μήνες, ενώ ταυτόχρονα και οι ίδιοι δεν πλένονταν με τίποτε άλλο, εκτός από θαλασσινό νερό.

Από το βράδυ της Τρίτης (2/3) ωστόσο, η μπλε ομάδα του φετινού Survivor ανακάλυψε το μεγάλο hack της παραλίας και είδε άμεσα τις συνθήκες διαβίωσής της στον Άγιο Δομίνικο να αναβαθμίζονται.

Survivor: Μετά από 4 σεζόν οι παίκτες ανακάλυψαν το πιο μεγάλο μυστικό της παραλίας

Ο νέος παίκτης της ομάδας, Γιώργος Ταβλαδάκης, φάνηκε πως μπήκε διαβασμένος στο παιχνίδι. Όπως είδαμε στο επεισόδιο, μίλησε στους συμπαίκτες του για ένα παλιό κόλπο της γιαγιάς του, που χρησιμοποιούσε για το πλύσιμο των ρούχων. Το νερό με τη στάχτη.

Η νέα γενιά ίσως να μην είχε ξανακούσει αυτό που πρότεινε ο νέος παίκτης του Survivor. Ωστόσο, οι παλιότεροι σίγουρα θα γνώριζαν για την «αλισίβα», το φυσικό απορρυπαντικό, που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι πριν κάποια χρόνια.

Η αλισίβα είναι ένα αλκαλικό διάλυμα, που παρασκευάζεται με το βράσιμο του νερού μαζί με στάχτη από καμένα ξύλα. Συνίσταται δε να χρησιμοποιείται βρόχινο νερό. Στα παλαιότερα χρόνια τη χρησιμοποιούσαν για τη λεύκανση των ρούχων, αλλά και αντί για σαπούνι και για το λούσιμο (ειδικά σε λιπαρά μαλλιά).

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share