Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: ΒΟΜΒΑ! Επιστρέφει ο Κρις και μπαίνει στη κόκκινη ομάδα

Τεράστια ανατροπή της τελευταίας στιγμής

4 Μαρτίου 2021 11:15
Survivor spoiler: ΒΟΜΒΑ! Επιστρέφει ο Κρις και μπαίνει στη κόκκινη ομάδα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τεράστια ανατροπή της τελευταίας στιγμής στο Survivor αφού σενάρια θέλουν τον Κρις να μην επιστρέφει στην Ελλάδα αλλά να ξαναμπαίνει στο ριάλιτι και στη κόκκινη ομάδα!

Απίστευτη αποκάλυψη φέρνει στο φως η εκπομπή Ευτυχείτε στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου, αφού προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός πως ο Κρις Σταμούλης ακόμα δεν έχει ανοίξει το κινητό του, μετά την αποχώρησή του από το Survivor! Έχουν περάσει πάνω από 10 ώρες και ο Κρις δεν έχει δώσει σημάδι ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Επιστρέφει ο Κρις και μπαίνει στη κόκκινη ομάδα

Αυτό δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με επιστροφή του στο ριάλιτι και την κόκκινη ομάδα! Ο λόγος; Η οικειοθελής αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη! Σύμφωνα με τους κανονισμούς όταν δεν μπορούν να μπουν νέοι παίκτες (έληξε η προθεσμία στα τέλη Φεβρουαρίου) αν υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση τότε θα πρέπει να επιστρέψει ο τελευταίος παίκτης που έφυγε, εφόσον όμως δεν έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο!

Ο Κρις Σταμούλης δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του και αυτό φουντώνει τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει σε ομάδα... έκπληξη αφού η Σοφία που αποχώρησε άνηκε σ' αυτή την ομάδα! Μια απίστευτη ανατροπή που εφόσον γίνεται τότε θα φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor! Μια εξέλιξη που η αλήθεια είναι πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Η κωλοτούμπα του αιώνα - Τζέιμς και Μπάρτζης πλησιάζουν τον Αλέξη Παππά!

Survivor spoiler: Επειδή στο συγκεκριμένο Survivor 4 έχουμε συνηθίσει πολλούς να γυρίζουν την μπιφτέκα δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η εξέλιξη αυτή.

Τι συνέβη; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και λίγα λεπτά μόλις μετά το γύρισμα της αποχώρησης του Κρις Σταμούλη, οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης προσπάθησαν να πλευρίσουν με τον Αλέξη Παππά! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Με τον ανήθικο, κατά τους ίδιους, Αλέξη Παππά!

Ο λόγος είναι απλός. Οι εξελίξεις στο Survivor είναι ραγδαίες και τα πάντα αλλάζουν. Από εκεί που οι Τζειμς και Νίκος ήταν οι αρχηγοί της ομάδας από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκαν στο περιθώριο. Η είσοδος των νέων παικτών, πριν 10 μέρες, άλλαξε τις ισορροπίες αλλά και τις παρέες στη μπλε παραλία.

Ο Σάκης Κατσούλης, όπως ήταν λογικό, ήρθε κοντά με την Μαριαλένα, η οποία ήταν ήδη κοντά με τον Πάνο και "πήραν" μαζί τους και την Ελευθερία Ελευθερίου και έτσι έχει δημιουργηθεί ένα παρεάκι 6 ατόμων που πλέον κάνει κουμάντο στην ομάδα! Αυτή η εξέλιξη σοκάρει τον Νίκο και τον Τζέιμς, οι οποίοι δεν έχουν άλλη επιλογή!

Survivor spoiler: Η κωλοτούμπα του αιώνα

Η προσέγγιση προς την πλευρά του Αλέξη Παππά

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, μόλις οι παίκτες γύρισαν στην παραλία Τζειμς και Νίκος άρχισαν με προκλητικό κιόλας τρόπο να πλευρίζουν τον Αλέξη Παππά, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπόλοιπους παίκτες που το σχολίασαν αμέσως!

Μάλιστα η αντίδραση του ηθοποιού δεν ήταν αυτή που περίμεναν! Ο Αλέξης Παππάς νευρίασε και είπε τους ρώτησε αν τον περνάνε για ηλίθιο, αφού κατανοεί τον λόγο που τον προσεγγίζουν. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλεξ, μετά τη φυγή του καλού του φίλου Κρις, θα βρεθεί στην "αγκαλιά" της άλλης υποομάδας, δηλαδή αυτής του Σάκη Κατσούλη!

Μην σας κάνει εντύπωση λοιπόν αν την επόμενη εβδομάδα οι μπλε χάσουν ασυλία και δείτε Τζειμς και Νίκο ανάμεσα στους υποψηφίους! Οι ισορροπίες άλλαξαν για τα καλά στην ομάδα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share