Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Survivor spoiler 04/03: Πετάνε εκτός τον Τριαντάφυλλο!

Εκτός Survivor ο Ντάφυ;

4 Μαρτίου 2021 10:11
Survivor spoiler 04/03: Πετάνε εκτός τον Τριαντάφυλλο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι συμβαίνει πραγματικά με τον Τριαντάφυλλο; Κινδυνεύει η θέση του μετά τον τραυματισμό του! Ναι αλλά όχι για να υποχωρήσει οικειοθελώς!

Συγκεκριμένα χτες είδαμε τον Τριαντάφυλλο να χτυπάει στο κεφάλι, να πηγαίνει στο νοσοκομείο και μετά από λίγο να επιστρέφει με κολάρο στο κεφάλι! Μάλιστα όμως αποκάλυψε ο ίδιος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 4-5! Τι σημαίνει αυτό; Πως δύσκολα θα αγωνιστεί στα παιχνίδι της νέας εβδομάδα και σίγουρα σε εκείνο της Κυριακής αλλά και των δύο ασυλιών!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 04/03: Πετάνε εκτός τον Τριαντάφυλλο!

Από την πρώτη στιγμή που χτύπησε ο "Ντάφυ" οι συμπαίκτες τους άρχισαν να τον κράζουν χιουμοριστικά επειδή χτυπάει εύκολα και έγινε στόχος! Χιουμοριστικά όμως τώρα που η ομάδα κερδίζει ασυλίες. Τι θα γίνει όμως μόλις χαθεί ασυλία, τώρα που έφυγε και η Σοφία Μαργαρίτη;

Spoiler: Πετάνε εκτός Survivor 4 τον Τριαντάφυλλο

Τι πραγματικά αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες και πως ο τραυματισμός αυτός θα επηρεάσει τον αγαπημένο μας παίκτη; Ότι σε χαμένη ασυλία θεωρείται δεδομένο πως θα βρεθεί στον τάκο! Όλη αυτή η γκρίνια γύρω από την υγειά του και να χτύπησε αυτό και να χτύπησε το άλλο θα τον φέρει σίγουρα υποψήφιο! Η αλήθεια είναι πως αυτή η κατάσταση κούρασε. Καλό το ριάλιτι αλλά όσο προχωράει το Survivor γίνεται κυρίως αγωνιστικό και εκεί θα παραμείνουν οι πιο ανταγωνιστικοί παίκτες!

Άποψή μας είναι πως σε ενδεχόμενη χαμένη ασυλία από τους κόκκινους (έστω και μια) ο Τριαντάφυλλος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση! Εν ολίγης έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον "Ντάφυ" στον Άγιο Δομίνικο αφού πλέον οι δυνατοί είναι αυτοί που θα μείνουν.... Περνάει ο καιρός άλλωστε και ακόμα και ο στόχος της Ένωσης μοιάζει μακρινός για τον ίδιο.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share